kiedy poszliscie na poczatku roku do liceum to mieliście jakis test na wstepie??
bo ja bedę miala z hist i gegry,
wiec jeżeli byście pamietali jakies pytania itpp. to bardzo proszę :)
i czy np spr z hist to byly same daty czy np. przyczyny skutki, oosiągniecia kogoś , postacie itp.:_)
bardzo prosze o pomoc
pzdro.:)
lista tematów
liceum strona 1 z 2
testy językowe (żeby mozna było nas podzieliś na poziomy podstawowe i rozszerzone), które i tak nie były sprawdzane-podzieleni byliśmy w połowie września tak jak chcieliśmy.
jasne
Konto usunięte: kiedy poszliscie na poczatku roku do liceum to mieliście jakis test na wstepie??
bo ja bedę miala z hist i gegry,
wiec jeżeli byście pamietali jakies pytania itpp. to bardzo proszę :)
i czy np spr z hist to byly same daty czy np. przyczyny skutki, oosiągniecia kogoś , postacie itp.:_)
bardzo prosze o pomoc
pzdro.:)
Mialam ale z ang i pol i to jakos po 2miesiacach
I nie mysl ze jak ktos bedzie pamietgal pyt to beda takie same.
Po za tym to sie nie wlicza w oceny tylko nauczyciel ma podstawe na jakim poziomie sa ucznowie i co moze od nich wymagac
Przypuszczalnie:
Konto usunięte: i czy np spr z hist to byly same daty czy np. przyczyny skutki, oosiągniecia kogoś , postacie itp.:_)
Wszystko.
Na moje oko, test diagnostyczny, do wiadomości prowadzącego.
Tak samo jak z geografią. Nie wiem, być może będą dawać sugestie, kto ma predyspozycje do dawania matury z danych przedmiotów.
Nie znam szkoły...
(tak, wiem że mam słabą składnie, nie jestem humanistą)
kupa dupakupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupakupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupakupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa kupakupa dupadupa