Witajcie. W ubiegłym tygodniu złożyłem już komplet dokumentów na uczelnię, do której nie bardzo chciałem iść. Zrobiłem to bo była mała szansa na to, że dostanę się na to drugą uczelnię [zgłoszonych ok.1200 osób na 120 miejsc]. I się udało mi dostać na obie. I teraz mam pytanie czy mogę normalnie pójść do tej pierwszej i odebrać normalnie te dokumenty, które złożyłem. Czy potrzeba jakiegoś podania czy coś? A może im zakomunikować o tym co chcę robić?
Dziękuję za pomoc.
lista tematów
Pytanie, może i łatwe
Konto usunięte: Witajcie. W ubiegłym tygodniu złożyłem już komplet dokumentów na uczelnię, do której nie bardzo chciałem iść. Zrobiłem to bo była mała szansa na to, że dostanę się na to drugą uczelnię [zgłoszonych ok.1200 osób na 120 miejsc]. I się udało mi dostać na obie. I teraz mam pytanie czy mogę normalnie pójść do tej pierwszej i odebrać normalnie te dokumenty, które złożyłem. Czy potrzeba jakiegoś podania czy coś? A może im zakomunikować o tym co chcę robić?
Dziękuję za pomoc.
proponowałabym zadzwonić i sie ich zapytać. znam jedną uczelnię gdzie po prostu idziesz i zabierasz papiery kiedy chcesz, a znam też drugą gdzie trzeba pisać podanie o to aby odzyskac papiery