Czy dobrym pomysłem jest rozpoczęcie licencjatu na kierunku finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Bankowej,a potem zrobienie 2 lat magisterki na Uniwersytecie Ekonomicznym.
Uważacie,że studiowanie Finansów i rachunkowości ma sens i jest praca po tym czymś ?
Znacie może kogoś kto ukończył taki kierunek ?
Pracuje w wyuczonym zawodzie ?
Jak sobie radzi w życiu?
Na jakiej uczelni kończył ?
lista tematów
dobre ?
Konto usunięte: Czy dobrym pomysłem jest rozpoczęcie licencjatu na kierunku finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Bankowej,a potem zrobienie 2 lat magisterki na Uniwersytecie Ekonomicznym.
Uważam, ze tak i sama tak zrobię ;) Poza tym część wykładowców z Uniwersytetu Ekonomicznego wykłada także na WSB
Konto usunięte: Uważacie,że studiowanie Finansów i rachunkowości ma sens i jest praca po tym czymś ?
oczywiście ;)
Konto usunięte: Znacie może kogoś kto ukończył taki kierunek ?
Pracuje w wyuczonym zawodzie ?
Jak sobie radzi w życiu?
Znam... Zarabia niezłą kasę jako księgowa w dużej firmie ;)
Konto usunięte: Czy dobrym pomysłem jest rozpoczęcie licencjatu na kierunku finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Bankowej,a potem zrobienie 2 lat magisterki na Uniwersytecie Ekonomicznym.
myślę, że to dobry pomysł...
Konto usunięte: Uważacie,że studiowanie Finansów i rachunkowości ma sens i jest praca po tym czymś ?
no pewnie. Nie dość, że jest po tym praca, to jeszcze nieźle płatna ;)
Ale zawód księgowego to też ogromna odpowiedzialność...
mój nauczyciel od rachunkowości :d
pracował, ale wybrał bardziej stabilną pracę.
tak znam... 2 osoby jednak nie udalo im sie zdobyc pracy po tym kierunku ...
Praca zawsze jakas jest ... tyle ze nie zawsze potrzeba miec mgr. Rachunkowosci i finansow aby pracowac w kiepskiej firmie jako ksiegowy za 2 tys netto ... praca bardzo odpowiedzialna i czesto malo doceniana ... owszem moze uda Ci sie zdobyc posade w dobrej firmie i wtedy zarobki beda zadawalajace... jednak z tego co widze jest duzo chetnych na kierunki "finansowe" ... a to nie jest dobrze bo sam ide na rachunkowosc i finanse i boje sie juz, ze po studiach bedzie lipa ...
Ja na na WSBIF w bb...
aha co do osoby ktora pracuje w swoim zawodzie to moj nauczyciel z rachuny - sama zmienila prace z ksiegowosci na nauczyciela - wygodniejsza i podobnie oplacalna i mniej odpowiedzialna ...
ych i bądź tu mądry i pisz wiersze :D
to czym się zajmują ?
na początek to i tak bardzo dobre wynagrodzenie+zdobycie doświadczenia to już w ogóle :D
co kończyła ?
ja ale zaocznie na Poznań :P