martam3615
martam3615
  22 czerwca 2010 (pierwszy post)
Zbiżają się wakacje, a nawet dla niektórych już sie zaczęły ;) Jak zamierzacie spędzac czas??
lolropsonlol
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 2
lolropsonlol
  22 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak zamierzacie spędzac czas??

odpocząć od szkoły!!:D
a tak serio :D to studia :D
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  22 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Zbiżają się wakacje, a nawet dla niektórych już sie zaczęły ;)

ja już od kwietnia je mam i jakoś szczególnie się tym nie jaram.

Konto usunięte

obijam się czekając na wyniki matur. Jak zdam to będę kminić studia, jak nie to się powiesze. :zonk:
w lipcu jadę nad morze, w sierpniu jezioro.
TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  22 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet dla niektórych już sie zaczęły

Moje teoretycznie zaczęły się 12 marca.
Ale tylko teoretycznie. :ninja:.

Konto usunięte

Jak na ten czas zająć się sprawami dotyczącymi przyszłych studiów, potem odpoczynek i korzystanie z 'najdłuższych' wakacji. ;->
Flo
Flo
  22 czerwca 2010
Konto usunięte

zaraz jadę do Berlina, w piątek lecę na miesiąc do Nowego Jorku, później znów Berlin, a w sierpniu czill ze znajomymi, zdjęcia i zabieram się za przygotowanie mojej wystawy ;)
91kasia
91kasia
  22 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Zbiżają się wakacje, a nawet dla niektórych już sie zaczęły ;) ja już od kwietnia je mam i jakoś szczególnie się tym nie jaram.

TakeTheSunAway
TakeTheSunAway: Moje teoretycznie zaczęły się 12 marca. Ale tylko teoretycznie. .

Teoretycznie ja też, ale po drodze była jeszcze matura, więc w sumie wakacje mam od końca maja...

Konto usunięte

Robię kurs fotograficzny, potem może zahaczę o jakieś studio lub poszukam innej pracy no i oczywiście jakies wypady ze znajomymi na imprezy, nad jezioro, a może nawet jakis wyjazd...
Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  22 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Zbiżają się wakacje, a nawet dla niektórych już sie zaczęły ;) Jak zamierzacie spędzac czas??

Pracaaaa :D
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 45
tomas
  22 czerwca 2010
Flo
Flo: zaraz jadę do Berlina, w piątek lecę na miesiąc do Nowego Jorku, później znów Berlin, a w sierpniu czill ze znajomymi, zdjęcia i zabieram się za przygotowanie mojej wystawy ;)

Ja też tak chce :( zabierz mnie ze sobą ;)
Suercer
Suercer
  22 czerwca 2010

A ja pracy dopiero szukam, dobrze byłoby zapracować na jakieś kursy przygotowawcze do matury 2011 ;) poza tym mam mocne postanowienie w wakacje przerobić 3 podręczniki z chemii wydawnictwo operona :D

rolas18
rolas18
  22 czerwca 2010

ja mam pracy dużo, ostatnio trzy Ukrainki ojciec przywiózł do roboty, Polacy to lenie, mówią, że za 10 zł za godzinę nie będą robić, Ukrainki dostają po 4 zł i się cieszą

iamqueenonly
iamqueenonly
  22 czerwca 2010

ja wyjezdzam za granice nad morze i bede odpoczywac od szkoly, od nauczycieli i od porabanych lasek z mojej klasy

shamaramorgan
shamaramorgan
  22 czerwca 2010
Konto usunięte

Praca. Już wystarczająco odpoczęłam...
Kasia42420
Kasia42420
  22 czerwca 2010

gdzie wyjeżdżacie? ;D , bo ja to planuje wyjazd do babci ;)

Kasia42420
Kasia42420
  22 czerwca 2010

a może do Kanady? ;p żart :D hehe:) , albo do Grecji, a nie może do Mundialu, tam przecież mieli jechać Ci co wygrają z Polską, czyli Szwecja, bo ona wygrała :))

Kasia42420
Kasia42420
  22 czerwca 2010

piszcie coś ludziska ;d , bo nudy :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.