Cześć:)
W tym roku mam mieć poprawkę z angielskiego w sierpniu. Myślę już co będzie jak jej nie zdam. Czy jest taka możliwość, że wystawili by mi 2 i oddali papiery a ja poszłabym do innego LO, np. wieczorowo?
W ogole to kiedy mniej więcej w sierpniu są te poprawki? Wiem że pod koniec ale od kiedy się zaczynają?
lista tematów
świadectwo
Konto usunięte: Czy jest taka możliwość, że wystawili by mi 2 i oddali papiery a ja poszłabym do innego LO, np. wieczorowo?
to jest ostatni tydzień sierpnia. a teraz patrząc na kalendarz to będzie od 23ciego albo 24tego. to także ustala szkoła z nauczycielami danego przedmiotu. w jednej szkole np. poprawka z angielskiego będzie 25sierpnia, ale w innej 30stego. przykładowo. tu zależy od szkoły.
Konto usunięte: W tym roku mam mieć poprawkę z angielskiego w sierpniu. Myślę już co będzie jak jej nie zdam. Czy jest taka możliwość, że wystawili by mi 2 i oddali papiery a ja poszłabym do innego LO, np. wieczorowo?
W ogole to kiedy mniej więcej w sierpniu są te poprawki? Wiem że pod koniec ale od kiedy się zaczynają?
Podobno jest, ale nie wiem czy w każdej szkole, musiałabyś się dopytać :)