Zastanawiam się, zastanawiam i nie mogę wybrać. .
Lingwistyka stosowana, pedagogika czy socjologia?
Co lepsze? Po czym można lepiej zarobić? ;>
Niestety żadne politechniki mnie specjalnie nie interesują.
Pomóżcie w wyborze.
lista tematów
Wybór
Co by nie było, to zawsze źle. Zauważyłam że ktokolwiek się na tym forum pyta o jakiś kierunek, to ciągle odpowiadacie że nie warto. To na co mogę iść ?! Przecież nie każdego interesuje fizyka czy matma żeby iść na polibudy...
Niby wszystko. Języki obce lubię, pedagogika też może być (myślałam o wczesnoszkolnej, żeby uczyć dzieci w klasie 1-3), socjologia też ciekawa... Chociaż mama się upiera na lingwistykę, podobno jakaś córka znajomej to skończyła, potem kurs nauczania i w szkole prywatnej zarabia koło 4 tys. Do tego daje korepetycje i też dużo z tego ma, pracuje też w jakimś biurze tłumaczeń. To nie wydaje mi się żeby te kierunki były złe.
Konto usunięte: Co by nie było, to zawsze źle. Zauważyłam że ktokolwiek się na tym forum pyta o jakiś kierunek, to ciągle odpowiadacie że nie warto. To na co mogę iść ?! Przecież nie każdego interesuje fizyka czy matma żeby iść na polibudy...
Mnie tez to nie interesuje, ale jednak na to ide.
Prawda niestety jest taka, ze teraz najwieksza kase bedziesz miala z technicznych kierunkow i nie podbijaj do mnie jakbym mial zamiar ci zle doradzac