Hej .. Pisal ktos z Was moze analize z interpretacja wiersza Roty lub Konopnickiej ?:P
Jesli nie to ok .. nie piszcie mi ze jest na necie albo ze mam sama pisac xd heh gdybym mogla tego posta by ne bylo :D
lista tematów
Polskiii .. ble ble ble
hehe kurde nie wiem xd pokrecilo mi sie ;P nie chodzilam do szkoly xD
tylko na koniec wszystko zaliczam na 3 xD hehe nie jestem ambitna
Wazne ze Ci madrejsi wiedza Ocb hahha
Dzoanka18: Hej .. Pisal ktos z Was moze analize z interpretacja wiersza Roty lub Konopnickiej ?:P
Jesli nie to ok .. nie piszcie mi ze jest na necie albo ze mam sama pisac xd heh gdybym mogla tego posta by ne bylo :D
dobra jesteś :D niestety nie pisałam i nie mogę Ci pomóc, ale radzę poczytać o tym na necie, tak od podstaw najlepiej zacząć, wtedy wyjdzie :)
Mnie uczyli "Roty" na pamięć i do tej pory znam.
Wystarczy zapoznać się z tekstem i poczytać o tle historycznym. Wszystkie dalsze kroki będą proste.
Wiesz co mam nadzieję,że nie zdasz i to Cię czegoś nauczy, skoro "pokręciło" Ci się i je
Jaka szkoda,że Cię nie uczę, za taki debilizm miałabyś 1 jak się patrzy .
heheh widać .
Wiesz "rota" jest wybitnym utworem i jakoś nie widzę w żadnym z wersów niczego trudnego do interpretacji,a uwierz mi pisze praktycznie co tydzień eseje interpretacyjne .
Napisz sama,mogę Ci sprawdzić.
Dzoanka18: hehe kurde nie wiem xd pokrecilo mi sie ;P nie chodzilam do szkoly xD
tylko na koniec wszystko zaliczam na 3 xD hehe nie jestem ambitna
Wazne ze Ci madrejsi wiedza Ocb hahha
super podejście. faktycznie masz się czym chwalić. pełno jest interpretacji "Roty" w internecie.
za taką postawę to by moja nauczycielka jedynkę wlepiła z miejsca na koniec roku, bez możliwości poprawki w sierpniu, bo i tak by Cię na niej udupiła. :]