ile trzeba czekac na wyniki matury ustnej ???
dowiadujemy sie od razu czy po paru godzinach ?
lista tematów
ustna matura strona 1 z 2
Konto usunięte: ile trzeba czekac na wyniki matury ustnej ???
dowiadujemy sie od razu czy po paru godzinach ?
zależy, który jesteś w kolejności. ja wchodzę, jako pierwsza o 9tej rano, a wyniki mam 14:25.
z angielskim, który zdawałam wczoraj miałam sytuację: o 12stej wchodzę, a o 14stej wyniki były. to zależy od szkoły :>
julCiak69: zależy, który jesteś w kolejności. ja wchodzę, jako pierwsza o 9tej rano, a wyniki mam 14:25.
z angielskim, który zdawałam wczoraj miałam sytuację: o 12stej wchodzę, a o 14stej wyniki były. to zależy od szkoły :>
ja chce od razu najlepiej albo po godzinie max ,pojde sie nachlac do pobliskiego baru :D
hey mam prosbe :) musze napisac rozprawke na temat ,, rola sredniowiecza w kulturze cywilizacji łacińskiej" szukalem w necie ale nigdzie nie ma pomoze ktos?? bede bardzo wdzieczny:)
Konto usunięte: ja chce od razu najlepiej albo po godzinie max ,pojde sie nachlac do pobliskiego baru :D
zależy od szkoły, i ile masz osób w grupie :>
Tomektomek90: hey mam prosbe :) musze napisac rozprawke na temat ,, rola sredniowiecza w kulturze cywilizacji łacińskiej" szukalem w necie ale nigdzie nie ma pomoze ktos?? bede bardzo wdzieczny:)
wyjdź od pojęcia cywilizacji :>