Cześć ;-)
Czy filologia hiszpańska to dobry pomysł? Jakie są perspektywy po tym kierunku?
Istnieje coś takiego jak filologia hiszpańska (zaocznie) od podstaw?
lista tematów
Filologia hiszpańska
jak dla mnie - dobry. sama o tym myślałam, ale wykładowym był angielski i zrezygnowałam. ;] zresztą, wymagali zdawania angielskiego ^^
jeśli wybierzesz translatorski- to jakies perspektywy są, bedziesz tłumaczem ;)
a tego nie wiem. musisz przejrzeć sttrony uczelni.
to jest tak, że po prostu - hiszpański jest od podstaw, ale wykłady odbywają się w języku angielskim :P
Konto usunięte: Ja myślałam nad czymś takim: filologia angielska z hiszpańskim. Po tych studiach znasz 2 języki.
ja właśnie myślę o Łodzi - germańska + włoska lub hiszpańska ^^ to nawet ciekawe, ale pewnie się nie dostanę ^^
nie, to nie dla mnie ;P rodzice kazaliby mi wtedy znaleźć pracę
Konto usunięte: to jest tak, że po prostu - hiszpański jest od podstaw, ale wykłady odbywają się w języku angielskim :P
aha, myślałam że na filologii hiszpańskiej jest inaczej ;P
to znajdź Jak się nie dostaniesz na dzienne :D
no możliwe... nie wiem, nie byłam :P poczekamy to zobaczymy ;D
Konto usunięte: po prostu chciałabym postudiować dziennie :) na pewno na uczelnię w Kielcach, na studia dzienne się dostanę, ale tu - nie chcę iść
a czemu nie chcesz iść w Kielcach na uczelnię? Łódź jest straaasznie brzydka, wierz mi!
raz byłam xD ale to było dawno temu. Ale o co chodzi? ;> Złe uczelnie tam mają czy jak?
Kraków mi się nie podoba ;D Na Śląsku ja mieszkam i to prawda, w niektórych miejscacj jest strasznie brzydko ale są też ładne. Np. moja Panewniki A Ty czemu nie lubisz Śląska?