No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum
lista tematów
Polski. Matura :) strona 25 z 47
ja przez 4 lata uczylam sie w klasie z wykładowym hiszpańskim. 12 maja oprócz języka zdaję też egzamin z literatury hiszpańskiej
Miałam możliwośc zdawania matury dwójęzycznej (liczyłoby się to z dwoma dodatkowymi egzaminami - historią i geografią Hiszpanii) ale z racji tego że dośc długo leżałam w szpitalu na popczatku roku, nie zdążyłabym wszystkiego nadrobic. Zastanawiam się nad podejściem do niej w przyszłym roku
też siedziałem tam ostatnie całe wakacje, pracowałem znaczy się i teraz chyba też wybywam :D
Konto usunięte: a . zapomniałam że o zadaniu pisałam
myślalam że cytujesz dziewczyny które mówią o ustnym
pogubię się zaraz
też bym tak chciał
myślisz? teraz to ja się obawiam. z historii nic nie powtórzyłam. w zasadzie mam jeszcze troszkę czasu ;P
:) no bo go zwolnili z łagrów i szedł do Andersa przez Sybir chyba, na południe się kierował no.
to zapytaj się.
ja nie wiem, gdzie będę historie pisać, bo piszę, jako jedyna z maturzystów u nas.
kolega mojej matki powiedział, że mnie Bóg opuścił, skoro zdaję historię.
mogę?
uwaga zabieram facetom koszulki i bokserki- rodzaj fetyszu.
:) spoko
Konto usunięte: Kiedys słyszałam jak koleżanka mojego kumpla poszła na egzamin, nic nie umiała i zdala na 90% tylko przez to że strzelala
z matematyki ro raczej działa, ale nie z polskiego.
Konto usunięte: ja przez 4 lata uczylam sie w klasie z wykładowym hiszpańskim. 12 maja oprócz języka zdaję też egzamin z literatury hiszpańskiej
Miałam możliwośc zdawania matury dwójęzycznej (liczyłoby się to z dwoma dodatkowymi egzaminami - historią i geografią Hiszpanii) ale z racji tego że dośc długo leżałam w szpitalu na popczatku roku, nie zdążyłabym wszystkiego nadrobic. Zastanawiam się nad podejściem do niej w przyszłym roku
aha :D
chcesz mieszkać w Hiszpanii ? :D
nie ogarniam tych wszystkich postów