No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum
lista tematów
Polski. Matura :) strona 14 z 47
Konto usunięte: i dlateog ciesze sie, ze bylam prawie na koncu, bo to bylo tak ze nasza klasa byla podzielona na 2 grupy i po tej 1 byly wyniki i po tych wynikach moja polonistka zrobila tam raban z komisja i sie troche uspokoily, bo z mojej grupy tylko jedna nie zaliczyla
ja byłem na liście dokładnie na środku, wolałbym być pierwszym bo bardzo stresowałem się, nie zdążyłem w czasie , kolega paplał przez 7min lepiej zdał ode mnie
u mnie też klasa podzielona na dwie grupy, chyba w każdej szkole tak jest.
o lol jak polonistka się wtrąciła, to nieźle ta komisja chyba waszej szkoły musiała nie lubić.
udowodnij.
niet. i tak nie jestem zadowolona z mojej osoby. za mało powtórzyłam ze Świętoszka i w ogóle z baroku
nad wyraz chyba.
ja uparcie pisałam Ordon zamiast Orgon. to co ja mam powiedzieć?!
Konto usunięte: w mojej byłej szkole było Auschwitz, tak strzeżona szkoła że nawet mucha się do niej nie przedostanie, poza tym karty w oknach
u mnie takiego hardcore'u to nie am jeszcze.
mhm :>
ale to bardzo rozprasza :>
mało.
ku*r*wa. zamiast analitycznie napisałam analiza. a tak się zastanawiałam nad tym.
a tak serio to tam jest napisane "wybierz slowa" wiec wydaje mi sie, ze po kilka ale jak cos to dostaniesz 1pkt
Konto usunięte: ja byłem na liście dokładnie na środku, wolałbym być pierwszym bo bardzo stresowałem się, nie zdążyłem w czasie , kolega paplał przez 7min lepiej zdał ode mnie
u mnie też klasa podzielona na dwie grupy, chyba w każdej szkole tak jest.
o lol jak polonistka się wtrąciła, to nieźle ta komisja chyba waszej szkoły musiała nie lubić.
pierwszym to chyba zawsze najgorzej
ja gdybym byla pierwsza to bym nie zdala, bo jeszcze rano sie uczylam
no zrobila raban, bo udupily dziewczyny, ktore na jakiejs tam olimpiadzie z polskiego startowaly czy cos