Z okazji że jutro zaczynają się matury chciałam życzyć wszystkim maturzysta samych sukcesów...no i Powodzenia:)
Ps. Nie dziekujcie:)
Na jakie studia sie wybieracie i gdzie?:)
lista tematów
Matury strona 2 z 2
Konto usunięte: o te 30% jestem spokojna, bo z racji tego, że matematyka jest po raz pierwszy, to matura będzie prosta.
Jesli mowisz tak to mam nadzieje ze tak bedzie:):) Ja przez caly weekend uczylam sie wiecej niz przez cale liceum:O:O w ogole to juz mnozyc i odejmowac zapominam tyle zadan zrobilam :O:O mam nadzieje ze nie rypne sie na czyms bo na Probnych mialam raz 28% raz 24 ale przemilcze jakie zadania byly na tej probnej z kosmosu:)
MalenstwoxD: o na Probnych mialam raz 28% raz 24 ale przemilcze jakie zadania byly na tej probnej z kosmosu:)
spoko, ja na próbnej miałam 22%.
Ale na pierwszą maturę z matmy po xxxxxx latach nie dadzą jakiś kosmicznych zadań. Tym bardziej że osoby uczące siętak jak ja 4 lata, przez pierwszy rok nie wiedziały że będzie matma na maturze i szły zupełnie innym tokiem nauczania, bo program jeżeli chodzi o podstawę uległ jeszcze zmianie.
No wiesz:))) Mysle ze dadza latwe zadania ale i na takich mozna sie wylozyc;) Mam nadzieje ze stres nas wszystkich nie zje i damy sobie z tym rade no i dostaniemy sie na wybrane uczelnie:)
MalenstwoxD: No wiesz:))) Mysle ze dadza latwe zadania ale i na takich mozna sie wylozyc;) Mam nadzieje ze stres nas wszystkich nie zje i damy sobie z tym rade no i dostaniemy sie na wybrane uczelnie:)
Damy radę
Bardziej boję się polskiego, bo nie zdążyłam wszystkich streszczeń przeczytac
Liczę na łut szczęścia, że nie dadzą nic z xx-stolecia międzywojennego i współczesności.