Jak myslicie co będzie z geografii??
Było kiedys obliczanie wysokości górowania słońca??????
lista tematów
jutro matematyczno przyrodniczy;/ strona 1 z 2
Konto usunięte: nas tez kiedys czeka matura takze kto wie, moze i my będziemy miec zycie utrudnione ^^
właśnie "dowcip" polega na tym, że mieliśmy nieco trudniejsze te testy gimnazjalne i na koniec szóstej klasy niż Wy. konkretnie Wasz rocznik. co wymyślą na maturę nie wiem. ale jednego Wam zazdroszczę, prawdopodobnie polski wróci do "normy", tzn. będzie losowanie trzech pytań na ustnym, a nie prezentacja, którą przygotowujemy przez cały rok szkolny ;-)
julCiak69: właśnie "dowcip" polega na tym, że mieliśmy nieco trudniejsze te testy gimnazjalne i na koniec szóstej klasy niż Wy. konkretnie Wasz rocznik. co wymyślą na maturę nie wiem. ale jednego Wam zazdroszczę, prawdopodobnie polski wróci do "normy", tzn. będzie losowanie trzech pytań na ustnym, a nie prezentacja, którą przygotowujemy przez cały rok szkolny ;-)
szczersze to byłam zaskoczona tym egzaminem bo jak czytałam testy które były kilka lat temu to masakra.. rozprawka zawsze byla na podstawie lektur a nie pisac to co sie chce
Matma na gimnazjalnym byla lajtowa kilka zamknietych i otwartych jakies powierzchnie policzyc roznice czasowe takie popi..ki. Ja to zobacze jak to bedzie bo za rok matura i zawodowy test. Moze wycofaja matme bo na probnych slabo wychodzila ona malo osob zdawalo.
Pocieszę trochę jak jeden jest taki łatwy to drugi z reguły trudniejszy
julCiak69: właśnie "dowcip" polega na tym, że mieliśmy nieco trudniejsze te testy gimnazjalne i na koniec szóstej klasy niż Wy
Teraz mamy coraz głupsze młodsze pokolenia to muszą robić tak żeby jako tako te testy wyszły :x
Nie stersuj się.
Ja też panikowałam kiedyś jak głupia.
Teraz te testy są naprawdę banalne.
W tamtym roku było dosyć dużo z geografii.
Podejrzewam, że w tym będzie mniej, a więcej biologii.
Powodzenia.