Avantt
Avantt
  27 kwietnia 2010 (pierwszy post)
Witam.
Nie wiedziałam za bardzo, gdzie umieścić ten temat, ale ostatecznie zdecydował się napisać go tutaj.
Nie chodzi mi o żadne zadanie domowe, ale o przetłumaczenie ZASAD KONKURSU, w którym mam zamiar wziąć udział. Jedynym problemem jest to, że nie rozumiem wszystkich poleceń, zasad, jakie muszę wykonać.
Teraz z mojej strony wędruje do Was ogromna prośba, o przetłumaczenie tych zasad.

OFFICIAL RULES

Official Justin Bieber Bigheads Contest Rules: All you need to do is follow @iamsikora on Twitter, subscribe to youtube.com/itsonbtv and you will be entered into the contest. Three winners will be randomly selected among the list of new followers as of 4/6/10. You must also send a reply message to @iamsikora letting us know you want to be in the contest! The three winners get their faces put into our Justin Bieber Bigheads video. It will be like all of our previous releases with Chris Brown, Kanye West, Taylor Swift, and others. If you are under 18, please get your parents permission before you enter. You MUST be following @iamsikora on Twitter if you want to be selected as a winner. If chosen as a winner, you must submit a high resolution digital photo of your entire head, smile and show us how much you love Justin! This video will be posted on BTV for your friends, family, and other fans to enjoy. So what are you waiting for?!?! Click here to go directly to @iamsikora Twitter and follow us!
dupynsky
dupynsky
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Rules

zasady
dalej mi sie neichce czytać :D
MrFame
MrFame
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Official Justin Bieber Bigheads Contest Rules: All you need to do is follow @iamsikora on Twitter, subscribe to youtube.com/itsonbtv and you will be entered into the contest. Three winners will be randomly selected among the list of new followers as of 4/6/10. You must also send a reply message to @iamsikora letting us know you want to be in the contest! The three winners get their faces put into our Justin Bieber Bigheads video. It will be like all of our previous releases with Chris Brown, Kanye West, Taylor Swift, and others. If you are under 18, please get your parents permission before you enter. You MUST be following @iamsikora on Twitter if you want to be selected as a winner. If chosen as a winner, you must submit a high resolution digital photo of your entire head, smile and show us how much you love Justin! This video will be posted on BTV for your friends, family, and other fans to enjoy. So what are you waiting for?!?! Click here to go directly to @iamsikora Twitter and follow us!

oficjalne zasady najwiekszego konkursu/zawody Justin Biebera: wszystko co musisz zrobic to przejsc(podarzac?) @ iamsikora na Twitterze(?), wrzuc(za subskrybuj) na youtube.com/itsonbtv , i takim sposobem zglosisz/wejdziesz do konkursu/zawodow. Trzech zwycięzców zostanie losowo wylosowanych/wybranych z listy nowo przybylych/dolaczonych az do 4/6/10. Musisz takze wyslac wiadomosc zwrotna do @iamsikora zebysmy wiedzieli ze chcesz brac udzial w konkursie/zawodach! Twarze Trzech wygranych zostana umieszczone w najwiekszym nagraniu Justin Biebera.To bedzie tak jak wszystkie nasze poprzednie wystepy z Chris Brown, Kanye West, Taylor Swift, i innymi. jesli masz mniej niz 18 lat prosimy o pozwolenie Twoich rodzicow zebys mogl wystartowac w konkursie/zawodach. Musisz wejsc/podarzac za/na @iamsikora w Twitter jesli chcesz zostac wybranym (?) zwyciezca. Jesli zostaniesz wybrany, musisz pokazac wysokiej jakosci zdjecie(?) przodu swojej twarzy, usmiech i pokazac nam jak bardzo kochasz/wielbisz Justina! To video zostanie opublikowane/umieszczone na BTV dla Twoich przyjaciol, rodziny innych fanow zeby sie bawic/cieszyc(?). Wiec na co czekasz ? kliknij tu by bezposrednio przeniesc sie na @iamsikora Twitter podarzaj/wejdz za nami!

mniej wiecej to tak bedzie o ile dobrze nauczyli mnie angielskiego w szkole.
LovelyDangerouS
LovelyDangerouS
  27 kwietnia 2010

hm chyba będzie tak - zasady oficjalnego konkuru Justina Biebera na ważniaka/kujona/zarozumialca (bighead ma wiele znaczeń): wszystko co musisz zrobić to śledzić @iamsikora na Twitterze, zasubskrybować do youtube.com/itsonbtv i zostaniesz zarejestrowany w konkursie. troje zwycięsców zostaną przypadkowo wylosowani pomiędzy śledzącymi 4 czerwca 2010. musisz też wysłać odpowiedz do @iamsikora żebysmy wiedzieli ze bierzesz udział w konkursie (to było troche bez sensu). twarze trzech zwycięsców znajdą sie na naszym video Justin Bieber Bigheads(filmie czy klipie). to będzie jak nasze poprzednie wydania z Chris Brown, Kanye West, Taylor Swift i innymi. jeśli masz poniżej 18 lat, pros rodziców o zgodę przed przystąpieniem do konkusu. musisz sledzić @iamsikora na Twitterze jeśli chcesz zostać wylosowany jako zwycięsca. jeśli zostaniesz zwycięscą, musisz wybrać zdjęcie o wysokiej rozdzielczości, całej twojej głowy, uśmiechem i pokazaniem nam jak bardzo kochasz Justina. To video zostanie umieszczone na BTV dla twoich przyjaciół, rodziny i innych fanów też. wiec na co czekasz? Kliknij tutaj żeby przejść bezpośrednio do @iamsikora na Twitterze i śledzenia nas!

kilka uwag dałam do nawiasów, moje tłumaczenie nie jest amatorskie to oni to tak amatorsko napisali :P

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.