ja juz mam dosyc mojej szkoly a dopiero wszytsko przede mna. Codziennie obiecuje sobie ze zaczne sie uczyc , ale stan w jakim sie znajduje nie pozwalami na to
Zawsze bylam osoba niesmiala, a teraz to sie jeszcze nasililo(mimo , ze mam w klasie same dziewczyny) przez moje niskie poczucie wartosci. MOje kolezanki sa rozgadane , wesole , pelne energii a ja czuje sie jak odludek.Ciagle zestresowana , nie umiem sie wypowiedziec na lekcji , strasznie przejmuje sie wygladem itp. Ciagle zakladam jakies maski i nasladuje coraz to inna , lepsza , ladniejsza dziewczyne ode mnie -wiem , to glupie , ale nie umiem byc soba , bo chyba jestem nikim...zwykla , szara , zakompleksiona dziewczyna...nie mam swojego stylu , wszystko sciagam od innych , zachowanie itp,po prostu nie nawidze siebie , swojej sylwetki.Wiem , ze jedyna rada to byc soba,ale nie wiem sama jaka jestem...I czuje sie taka samotna...I jeszcze sie tu uczyc...
Problem
Postaraj sie znaleźć jakas koleznke ktorej bedziesz mogla zaufac opowiedziec jej troche o sobie, ooczywiscie nie wszystko naraz.
Do tego trzeba czasu ale musisz wiedziec ze musisz wlozyc w to duuuuzo pracy aby poznac naprawde sama siebie.
Jezeli bedziesz nasladowac innych to nie znajdziesz rowiesnikow.
Idz na miasto i porozgladaj sie za ciuchami, zastanow sie w czym by ci bylo ladnie ale nie mysl o tym zeby znaleźć bluzke taka jak ma kolezanka w szkole.
Co do wygladu to sprobuj sie zaczac malowac, i zauwazyc co masz w sobie ladnego, kazda dziewczyna ma cos co jest niepowtarzalne np : nikt nie ma takiego ksztaltu ust jak ty przyjrzyj sie w lusterku , oczy , wlosy, spojrzenie kazdy ma w sobie cos co jest piekne. Zeby doradzic Ci w sprawie sylwetki musialabym najpierw ja zobaczyc ale skoro tak piszesz to wyglada na to ze szczupla nie jestes,ale nie zalamuj sie bo wszystko mozna zrobic tylko nie mozna sie zalamywac bo to Ci nic nie da . Zacznij myslec pozytywnie, nie jestes jedyna osoba ktora ma takie problemy. Kazdy czlowiek ma swoja wartosc.
Sprobuj myslec pozytywnie i w razie czego pisz na moj numer gg 5365540 . :) Pozdrawiam