witam :)
Mam zrobic prezentacje multimedialna. Hm...ma byc to prezentacja przeznaczona dla dzieci z podstawówki. Ma byc to prezentacja Na kierunek BHP. Mam sobie wybrac dowolny temat ale wiadomo cos dla dzieci;p Może jakies propozycje tematów?
Myslałam o prezentacji na temat pierwszej pomocy ale stwierdzilam,że zapewne sporo osób wybierze ten temacik. Zastanawiałam sie roznież nad bezpieczenstwem na placu zabaw ale czy z tego wyjdzie mi min 20slajdów? I jeszcze jeden temacik bezpieczesnwto podczas wakacji,ferii na kąpieliskach. Ale czy ten temat pasuje na BHP? hm
pozdrawiam:)
lista tematów
prezentacja...BHP...
Bezpieczenstwo podczas wakacji i feri moim zdaniam jak najbardziej pasuje do tematu BHP, gdyż zasad tych trzeba przestrzegać zawsze, a w tych okresach w roku wart także o nich pamiętać;)
No właśnie też mi to najbardziej pasuje;p ale pytam sie Was o zdanie..:) pani poprosila o taka prezentacje,żeby mogla to wykorzystac w sumie racja:) dzieciakom trzeba to jakos przekazac:)
może ktos coś innego zaproponuje?
No tak... ale ja wiem czy dzieci to zainteresuje? mnie by to nie interesowalo jakbym byla w ich wieku;p moze jakies kilka punktów:)
ale..ale... no ludzi dorosłych (oczywiscie są wykatki) to nie interesuje :)a co dopiero takie szkraby:)
o bardzo dobry pomysł :D
Konto usunięte: No tak... ale ja wiem czy dzieci to zainteresuje? mnie by to nie interesowalo jakbym byla w ich wieku;p moze jakies kilka punktów:)
ale..ale... no ludzi dorosłych (oczywiscie są wykatki) to nie interesuje :)a co dopiero takie szkraby:)
jeśli będzie dobra forma przekazu to wszystko dzieci zainteresuje.
pogadanka, prezentacja jakieś konkursy później?