"Praca w życiu człowieka" czym jest dla Was praca? od czego mogłabym zaczac pisanie tego oto referatu. Tylko nie wklejajcie mi prac z google bo potrafię sama sobie poszukac! potrzebne mi wasze opinie czym jest dla Was! Chcialabym wykorzystac to w pisaniu pracy.
lista tematów
praca w życiu człowieka
Konto usunięte: "Praca w życiu człowieka" czym jest dla Was praca? od czego mogłabym zaczac pisanie tego oto referatu. Tylko nie wklejajcie mi prac z google bo potrafię sama sobie poszukac! potrzebne mi wasze opinie czym jest dla Was! Chcialabym wykorzystac to w pisaniu pracy.
Spełnieniem swoich marzeń ^ przy założeniu, że ktoś np marzy o byciu masarzem, i nagle się nim staje itd
zacząć pisać pracę hm, warto było by sięgnąć po definicję słownikową a później taką teorię z własnego doświadczenia.
praca jest zajęciem które pozwala się spełnić i daje możliwość zarobienia na życie.
Motyw pracy jest charakterystyczny dla literatury pozytywistycznej, przeczytaj Lalke Prusa tam jest sporo o pracy :D chyba że to ma być jakaś mało ambitna rozprawka (chyba tak to sie nazywało) to pościemniaj