Mam zrobić prezentację na temat: "Zastosowanie inżynierii materiałowej w naukach przyrodniczych. "
Macie jakieś pomysły, o czym mogłabym zrobić? Bo szukałam w necie, ale nic takiego nie znalazłam, może Wy mi coś zasugerujecie?
i ponawiam pytanie na które w poprzednim temacie nikt mi nie udzielił odpowiedzi, a bardzo mi zależy, mianowicie:
Czy jest możliwe to, żeby ukończyć studia zaoczne licencjackie w rodzinnym mieście, a magisterskie 2-letnie na innym uniwersytecie? Jeżeli chcecie wiedzieć dlaczego, to mam zamiar się przeprowadzić.
dziękuję.
lista tematów
Prezentacja multimedialna- macie jakieś pomysły ?
Konto usunięte: jak najbardziej tak :) oczywiście z zastrzezeniem że kontynuujesz kierunek a nie zmieniasz go nagle na inny np z matematyki na j. angirlski ;)
myślałam żeby licencjat zrobić z jakiegoś języka a magistra ze stosunków międzynarodowych, ale ewentualnie mogę zrobić tylko z języka ;)
Dokładniej to licencjackie mam zamiar zrobić zaocznie na Uniwersytecie Śląskim a tą resztę raczej na drugim końcu Polski, ale też na Uniwersytecie... Mam nadzieję ze to nie będzie żadna przeszkoda