hey;)wszystkim,mam do Was takie pytanko:Jak się układa współpraca państw europejskich?Jak myślicie??Może ktoś znajdzie jakiś artykuł na ten temat...bardzo potrzebuje.Ostatnio napisałam o tym zadanie,ale nauczyciel stwierdził że jest to niezbyt dobrze napisane,no i dostałam pałkę;( Proszę o pomoc
współpraca...
to co znalazłam w necie to było źle...tak mi nauczyciel powiedział.Wypisałam kilka przykładów współpracy ale to ma być tak ogólnie....sama już niewiem
Wujek google nie boli.
może swoimi słowami jakoś to ująć, że np. wspólnie próbują wypracowywać kompromisy w różnych kwestiach i starają pomagać sobie nawzajem, interweniują gdy np. są łamane prawa człowieka?
Dalej sama sobie cos wymyslisz :d
nauczyciel wam podyktował pytanie "JAK SIĘ UKŁADA WSPÓŁPRACA..."??? moze mnie już zaćmiło przez to że na studiach mam bardziej szczegółowe zagadnienia, ale takie sformułowanie pytania jest idiotyczne napisz że układa się dobrze :P nie, żartuje. napisz coś w rodzaju, że państwa europejskie stale dążą do ocieplania stosunków między sobą i współpracy na różną skalę, dzięki temu postają różne wspólnoty europejskie dotyczace zarowno stosunków i ogolnych zasad współzycia ich członków i zasad w przypadkach wojny jak i bardziej szczegółowe wspólnoty dotyczące np tylko wymiany gospodarczej między konkretnymi panstwami, generalnie tendencje są takie, ze panstwa wszystkie sprawy staraja sie załatwic dyplomatycznymi sposobami i nałożyc na członków pewne wspolne prawo, które nie kolidowałoby z prawem wewnętrznym państw członkowskich