Hej :)
Uczeszcza ktos do szkoly gastonomicznej, hotelarskiej badz turystycznej. potrzebuje propozycji dobrego hotelu nad morzem aby wyjechac na miesieczne praktyki.
lista tematów
praktyki
miałam to samo w tamtym roku i w tym :)
jestem ze śląska a byłam nad morzem ;)
ale ciezko mi Ci pomodz bo bylam tam po znajomosci dlatego bylo fajnie,
ale polecilabym Ci mniejsze miasta bo w duzych jest naprawde bardzo duzo pracy i wykorzystywania ;)
Ja bylam akurat w Juracie i trafilam na hotel gdzie bylo 40 praktykantow malo pracy swietni ludzie piekne okolice... szukam znow tego samego :)
ja mogłbym jedynie zaoferować dobre Hotele w górach (Szklarska Poręba, Karpacz) ja byłem w Hotelu Bornit i nie narzekam Hotel 4 *
pierwszy raz słyszę, żeby technikum załatwiało płatne praktyki. W zawodówkach owszem...ale technikum?
Konto usunięte: Uczeszcza ktos do szkoly gastonomicznej, hotelarskiej badz turystycznej. potrzebuje propozycji dobrego hotelu nad morzem aby wyjechac na miesieczne praktyki.
nad morzem nie mam pojęcia, fajnie że macie taką możliwość. My mamy praktyki w swoim mieście. Na szczęscie to już moje ostatnie ;D i koniec szkołki.
Konto usunięte: shamaramorgan:
płatne praktyki załatwia szkoła (technikum) samemu raczej się ich nie załatwi.pierwszy raz słyszę, żeby technikum załatwiało płatne praktyki. W zawodówkach owszem...ale technikum?
Też pierwsze słysze. Właśnie mój brat pojechał w Góry do pensjonatu i po godzinach robił ale zarobił sobie trochę. A szkoła nie załatwia płatnych praktyk, tak u mnie było;P