lista tematów
Jak się podoba nowa klasa? strona 2 z 7
Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
ja juz pierwsza klase mam za sobą. ale w tym roku rozwlaił mnie fakt ze przed rozpoczeciem roku roczniki '92 znały juz praktycznie wszystkich ze swojej nowej klasy przez portal nasza-klasa xD
masakra.. ja pamietam jakie to było dla mnie fajne ze mogłam isc pierwszy dzien do szkoły poznac na raz tyle nowych ludzi i w ogóle. a ci.. znają się juz od \bdwóch\b miesięcy .. dziwne zjawisko jak dla mnie.
masakra.. ja pamietam jakie to było dla mnie fajne ze mogłam isc pierwszy dzien do szkoły poznac na raz tyle nowych ludzi i w ogóle. a ci.. znają się juz od \bdwóch\b miesięcy .. dziwne zjawisko jak dla mnie.
Konto usunięte: domniczek:
do nowej szkoly zeby sie dowiedziec czy dostales jest lista z nazwiskami
i co to da ? ;]
no wlasnie co to da skoro niemal nikogo nie znamy:) Oczywiscie czasem jest rozczarowanie lub zadowolenie jezeli zauwazymy znajome nazwisko, powiem tak siedzi sie w nowej klasie, sa nowi ludzi juz na pierwszy rzut oka widac kto jest oferma,kto cwaniakiem z kim bedziesz sie trzymał, ale w zasadzie swoja klase mozna dobrze poznac dopiero po pol roku;]
klasa zapowiada się na fajną.. ale zobaczymy jaka będzie ;))
najbardziej boję się rachunkowości i prawa :/
najbardziej boję się rachunkowości i prawa :/