lista tematów
Jak się podoba nowa klasa? strona 1 z 7
Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
pamietam jak ja szlam do liceum, klasa wcale mi sie nie podobala...
ale pozniej nie bylo az tak źle...
zadnych przemiotów sie nie boimy :) wystarczy sie tylko uczyc...
ale pozniej nie bylo az tak źle...
zadnych przemiotów sie nie boimy :) wystarczy sie tylko uczyc...
Konto usunięte: Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
jak szlam 1 dzien to bylam przerazona ... nieiwedzialam gdzie mam isc... z calej sql nikogo nie nzlaam...
klasa wydawala mi sie swietna ... ale w kwietniu( czyli po dlugim czasie) ukazali swoje prawidziwe obliczwe ;DD

Konto usunięte: Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
jak w tamtym roku szlam to sie juz nie balam.. jak mialam isc do liceum to był strach.. pamietam .. miesiac przed juz spac nie moglam tak sie denerwowalam.. a pozniej okazalo sie ze mam najlepsza klase. oczywiscie.. wszedzie znajdzie sie jakas czarna owca. ale w sumie bylo spoko.. teraz mam tragiczną grupe na studiach.. rok z nimi chodzilam.. same baby w klasie.. jedna ciota.. w dodatku nie pamietam wiekszosci imion

półtora tyg. przed rozpoczęciem nauki ...