moja inteligentana wychowawczyni kazała nam losować w tamtym tygodniu osoby, którym mamy coś kupić na mikołajki klasowe..niestety wylosowałam mojego chłopaka i on mi nie chce powiedzieć co by chciał ..dlatego liczę na waszą pomoc ;D
napiszcie wasze pomysły ;)
lista tematów
Prezenty mikołajkowe ;)
Ale to chyba nie to forum.
Jak to nie chce powiedzieć? Poza tym to Twój chl, to chyba wiesz, co lubi?
Jak to nie chce powiedzieć? Poza tym to Twój chl, to chyba wiesz, co lubi?
Po pierwsze, skoro to Twój chłopak, to chyba znasz go wystarczająco dobrze, żeby wiedzieć co mu się podoba, a co nie.
Pewnie masz też jakiś limit pieniężny, zazwyczaj tak jest na klasowych mikołajkach.
Uniwersalne są kalendarze, książki, kubki, takie rzeczy zawsze możesz kupić, choć ja uważam, że są dość, hmm, 'oklepane'.
no ja myślałam o płycie muse (jego ulubiony zespół) słuchawkach no i kubku( ale takim ze skjlepu muzycznego)..
no a limit to 25 złotych..ale spokojnie moge go przekroczyć
XluzXpinkX: moja inteligentana wychowawczyni kazała nam losować w tamtym tygodniu osoby, którym mamy coś kupić na mikołajki klasowe..niestety wylosowałam mojego chłopaka i on mi nie chce powiedzieć co by chciał ..dlatego liczę na waszą pomoc ;D
skoro to Twój facet powinnaś wiedzieć, co by chciał, znać jego marzenia.. ;)
XluzXpinkX: moja inteligentana wychowawczyni kazała nam losować w tamtym tygodniu osoby, którym mamy coś kupić na mikołajki klasowe..niestety wylosowałam mojego chłopaka i on mi nie chce powiedzieć co by chciał ..dlatego liczę na waszą pomoc ;D
Dlatego źle miec chłopaka w tej samej klasie :P
a tak hmm może perfumy ;)