Przeniesienie.
I to właśnie za złe zachowanie, i nie wiem co mam zrobic, bo jeżeli dostanę chociaż jedną uwage to zostanę przeniesiony, doradźcie mi...
przeczytaj kodeks ucnia
regulamin szkoły
rozmawiali z rodzicami? czy tylko cię straszyli nauczyciele?
... i coś przeskrobał?
jesli nie masz 18 lat to moga cie pocalowac w trabe ;] lecz jesli masz to lepiej sie pilnuj.. ale zeby wywalic ucznia ze szkoly trzeba naprawde cos przeskrobac.. ja przyszedlem nawalony do szkoly i tez grozili ze mnie wyrzuca.. skonczylo sie na obnizeniu sprawowania do nieodpowiedni..
co? zachowywać się grzecznie :d
zależy od czynu, jaki popełniłeś
jeśli to zostało ogłoszone na apelu, tzn., że jest taka możliwość (oczywiście jeśli pojawiło się tam zdanie typu: "uchwała rady pedagogicznej i samorządu szkolnego z dnia...")
zależy jakich masz nauczycieli...
Mnie też chcieli przenieść do innej klasy... grozili mi ze szkoły później wywalą...
ale jakoś się "uspokoili" a może to ja
hm.. nauka po gimnazjum jest nieobowiazkowa, wiec szkola jak najbardziej moze wykreslić ucznia z listy podopiecznych, jesli uchwlai tak rada pedagogiczna... :]
jesli popelniles wykroczenie bądż przestępstwo sparwa może zostać rozpatrzona w sądzie...
jesli chodzisz do gimnazjum mają prawo cię przenieść do innej szkoły wnioskując to na radzie pedagogiczej... dlatego nalezy najpierw przeczytać kodeks ucznia i regulamin szkoły...