joł ;]
muszę napisać list z angielskiego.. a nie za bardzo idzie u mnie on..
proszę przetłumaczcie mi ten list.. tylko żeby NIE BYŁO translatorem.. ;/
Droga Zuzo
Cześć! zatrzymaliśmy się w pięciogwiazdkowym hotelu w Dubaju. Hotel jest zbudowany pod wodą! jak wyjrzysz przez okno to widzisz wspaniałe rośliny i zwierzęta morskie.
jesteśmy tu tydzień, niedługo mamy wyjść pływać.. oczywiście obok hotelu jest plaża na którą chodzę codziennie się opalać ;]
jeżeli wyjrzysz przez okno to widzisz wspaniałe rośliny i zwierzęta morskie. jest niesamowicie ! :) mogłabym tu zostać jeszcze miesiąc. W ogóle obsługa jest niesamowita, nie dziwie się w końcu hotel pięciogwiazdkowy. !
pozdrawiam
Dragana xxx
proszę o pomoc! błagam..! wgl nic mi nie idzie! ;//
błagam.. tylko bez translatorów.. :(
lista tematów
list z angielskiego
Dear Zuza
Hi lub Halo,jak sobie chcesz.
We are staying in 5stars hotel in Dubay(nie wiem jak to sie pisze).
Hotel is building under water.
It is grace
Stuff is amazing.
nie building a build.
obsluga w hotelu to service, nie stuff...
Konto usunięte: Cześć! zatrzymaliśmy się w pięciogwiazdkowym hotelu w Dubaju. Hotel jest zbudowany pod wodą! jak wyjrzysz przez okno to widzisz wspaniałe rośliny i zwierzęta morskie.
hi! we stopped (albo are staying) in a five star hotel in dubay. The hotel is build under the water. if you'll look through the window you can see plants and water animals.
we are here a week already and soon we'll go swimming.
of course near the hotel there is a beach where i go everyday for a sunbath.
its awesome. i could stay here for another month.
the service is amazing which isn't strange because it is a five star hotel. - nie jestem pewna.
niech ktos to jeszcze sprawdzi, bo moga byc bledy.
built ; ). Strona bierna wymaga 'trzeciej formy'.
Po "if" nie ma "will"!
Przy "already" bardziej skłonny byłbym do Perfectu.
Konto usunięte: the service is amazing which isn't strange because it is a five star hotel. - nie jestem pewna.
Room service is amazing. No wonder, after all this is a five star hotel.