witam wszystkich ;]
mam pytanie ;]
w tym roku koncze gim i pasuje wybrac szkołe ;]
mam problem bo nie wiem gdzie isc ;/
interesuje sie fryzjerstwem.. i nie wiem do jakiej szkoły isc
znane mi fryzjerki mówią mi zebym szła do zawodówki a później mature zrobiła ale sama nie wiem..
moze ktos z was da mi jakiej inne rozwiązanie??^^
lista tematów
jaką szkołe wybrac ??;]
Konto usunięte: witam wszystkich ;]
mam pytanie ;]
w tym roku koncze gim i pasuje wybrac szkołe ;]
mam problem bo nie wiem gdzie isc ;/
interesuje sie fryzjerstwem.. i nie wiem do jakiej szkoły isc
znane mi fryzjerki mówią mi zebym szła do zawodówki a później mature zrobiła ale sama nie wiem..
moze ktos z was da mi jakiej inne rozwiązanie??^^
szkoła fryzjerska po gimnazjalna??
możesz iść do zwykłego LO zdać maturę i zrobić kurs, albo na jakieś studia z tym związane pójść. jak chcesz. jeżeli jesteś ambitna to i pewnie tak zrobisz, żeby w razie czego móc ukończyć więcej kierunków
do technikum nie chce isc bo boje sie ze sobie nie poradze bo mimo wszystko gorzej jest niz w Lo.. owszem dosc dobrze sie ucze ale boje sie matury..
Technikum fryzjerskie. Pod koniec szkoły masz egzaminy z fryzjerstwa, a nie maturę. Tak przynajmniej miała moja znajoma ;]
Konto usunięte: Technikum fryzjerskie. Pod koniec szkoły masz egzaminy z fryzjerstwa, a nie maturę. Tak przynajmniej miała moja znajoma ;]
no własnie egzamin będzie cięzko zdac ;/
zastanawiam sie nad zawodówką ale...ale tak głupio skończyc w zawodowce chociaz ja wcale nie uwazam ze tam same " nieuki" chodza tylko wszystcy nie maja za dobrej opini o zawodówce i jako komus mówie ze tam bym poszła to uwazaja ze nie jstem ambitna
Konto usunięte: zastanawiam sie nad zawodówką ale...ale tak głupio skończyc w zawodowce chociaz ja wcale nie uwazam ze tam same " nieuki" chodza tylko wszystcy nie maja za dobrej opini o zawodówce i jako komus mówie ze tam bym poszła to uwazaja ze nie jstem ambitna
jeśli chcesz przejmować sie opinią innych, gratuluję, ale to Ty chcesz być fryzjerką, nie ci wszyscy.