1.Jeśli ktoś mógłby mi coś polecić jakieś dobre kierunki na dobrych uczelniach, najlepiej żeby to był obszar Dolnegośląska.
2.Jakimi wy kierowaliście się aspektami podczas wyboru studiów?
3.Czy ktoś kto do tej pory kształcił się w innym kierunku poradzi sobie ze zmianą na inny?
lista tematów
jakie studia po technikum informatycznym?
Konto usunięte: 3.Czy ktoś kto do tej pory kształcił się w innym kierunku poradzi sobie ze zmianą na inny?
Moja siostra z kosmetologii przechodzi na mechanikę i budowę maszyn. Czy sobie da radę.. powiem Ci za rok :)
Możliwościami znalezienia pracy po ukończeniu studiów.
Zainteresowania, chce kształcić się w kierunku jaki mnie interesuje, nauka a później wykonywany zawód mają dać mi satysfakcję, pieniądze, ale również przyjemność (bez dwuznaczności;D) :)
Konto usunięte: 3.Czy ktoś kto do tej pory kształcił się w innym kierunku poradzi sobie ze zmianą na inny?
Jestem po liceum matematyczno-informatycznym i od października zaczynam filologie polską i niesamowicie się z tego cieszę :)
Konto usunięte: 1.Jeśli ktoś mógłby mi coś polecić jakieś dobre kierunki na dobrych uczelniach, najlepiej żeby to był obszar Dolnegośląska.
Skoro byles w technikum informatycznym sadze, ze warto dalej isc tym torem i rozwijac w tym kierunku swoja wiedze...
Informatyka, albo automatyka i robotyka, sadze, ze bylyby dobrymi kierunkami, dajacymi w przyszlosci wiele perspektyw...
Glownie zainteresowaniami (mature zdalam praktycznie na same 5 z mat na 6, wiec moglam przebierac praktycznie we wszystkich kier w jakich chcialam)
Nie da sie tego jednoznacznie stwierdzic...
Najwiecej zalezy od samej osoby, od tego ile wkladu wlozy w nauke i jej predyspozycji...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)