Słyszałem o takim czymś w gimnazjum że raz na trzy lata możesz przejść z jedną pałą w dzieniku wiece coś na ten temat?
lista tematów
jak przejść obowiąskowo?? strona 2 z 2
A jednak mozna sa i tacy , ktorzy w podstawowce nie przeszli
a w gimnazjum ze mna do klasy (drugiej) chodził taki co nie przeszedł 3 lata drugiej klasy.
Konto usunięte: Słyszałem o takim czymś w gimnazjum że raz na trzy lata możesz przejść z jedną pałą w dzieniku wiece coś na ten temat?
mozna przejsc warunkowo do kolejnej klasy , pod warunkiem ze jest to pała z jednego przedmiotu i ze sie zgodzi rada pedagogiczna (biora tu pod uwagę m.in. zachowanie , starania itp.)
TakeTheSunAway: Jest coś takiego, jak warunkowe przejście do następnej klasy.
Piszesz egzamin poprawkowy z tego przedmiotu, z którego masz jedynkę, a jeśli go nie zdajesz to przechodzisz do następnej klasy warunkowo.
Tylko tą jedynkę można mieć chyba jedną.
Później jednak musisz zaliczyć materiał z całego poprzedniego roku, z przedmiotu, z którego przeszedłeś warunkowo.
jak wyzej a poza tym wtedy i tak na radzie dopiero decydują czy zasluzyles czy nie i wtedy juz los w ich rekach.. albo wedlug nich byles caly rok pracowity i w nagrode ci pozwola przejsc do kolejnej klasy albo stwierdza ze jestes leń i na dodatek nic nie umiesz i oleją sprawe i Cie zostawią..
może lepiej żeby jednak zostawili
Mam ten sam problem co kolega :)
jestem w 1 klasie gimnazjalnej i mam do zdania 2 przedmioty...
Fizyka, WOS...
Z fizyki poprzez nie uczenie sie a z WOSu przez to że byłem 3 razy w całym roku szkolnym na lekcji...
czy jest możliwość abym Zdał WOS a fizykę nie i czy bym przeszedł do następnej klasy???