ktos sie wybiera .?
lista tematów
LO . Klasa Wojskowa . !
ja się wybieram do LO o profilu wojskowym w Białym Borze... ide na taki kierunek z dwóch powodów:
1- nie jest to typ szkoły po której bd siedzieć przed biórkiem i sie obijać/ praca fizyczna-ruch to jest to co chcę robić w przyszłości... może dlatego że mówią mi że mam adhd;p nie mogłabym tak siedzieć...
2- po szkole jak już znajde sobie jakąś prace to wiadomo że mundurowy ma niezła kase, dostaje mieszkanie, wczesna emerytura ogólnie zaje*iście jest... heh
Konto usunięte: 2- po szkole jak już znajde sobie jakąś prace to wiadomo że mundurowy ma niezła kase, dostaje mieszkanie, wczesna emerytura ogólnie zaje*iście jest... heh
kochana za dużo kitów Ci nawciskali :D akurat tak się składa że przez ostatnie 3 lata obracałam się wśród ludzi ze szkoły policyjno-wojskowej, i to nie jest tak że po tej szkole np. miejsce w policji zapewnione :D Normalnie musisz iść do szkółki policyjnej jak inni ludzie po normalnym LO :D A więc ja wolałabym się dostać do normalnego LO napisać dobrze maturkę, i udać się na WAT albo AON a potem ewentualnie zostać policjantem, albo wojskowym ;P