BoLubieSmiacSie
BoLubieSmiacSie
  14 lipca 2009 (pierwszy post)

Witam :D
Dziś na stronie politechniki koszalinskiej mialo byc ogloszenie listy osob zakwalifikowanych na studia. I pojawilo mi sie taki cos- status: przyjęty warunkowo. Co to znaczy?

BoLubieSmiacSie
BoLubieSmiacSie
  14 lipca 2009

i jeszcze jedno - na tej stronie http://tu.koszalin.pl/?akcja=wyswietl&kategoria=Rekrutacja&id=666 jest napisane, że do godz. 14:00
ogłoszenie listy osób zakwalifikowanych do przyjęcia na studia

natomiast nie widzę tej listy ;p
a jak zalogowalam sie na e-rekrutacja rowniez nie ma listy tylko ten napis- status: przyjęty warunkowo

GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  14 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak zalogowalam sie na e-rekrutacja rowniez nie ma listy tylko ten napis- status: przyjęty warunkowo

Bo nie dostałaś się od razu, więc jesteś na liście warunkowej. A to oznacza, że jeszcze masz szanse. Musisz poczekać, aż część kandydatów zrezygnuje z tych miejsc, to wtedy Ciebie wezmą pod uwagę. Oczywiście pod wzgledem punktów. Im więcej punktów masz,to większe szanse. Oczywiście, jesli masz punkty zbliżone do ostatniego progu punktowego. Powodzenia!

A na inne uczelnie składałaś?
fantastica
fantastica
  14 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziś na stronie politechniki koszalinskiej mialo byc ogloszenie listy osob zakwalifikowanych na studia. I pojawilo mi sie taki cos- status: przyjęty warunkowo. Co to znaczy?

powinienes sie dostać bo zwykle kilka osob rezygnuje :pavarotti:
a ja mam wyniki dopiero dziś wieczorem :zonk:
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  14 lipca 2009

no że chyba się dostałaś :woot:

OverMyHead
OverMyHead
  15 lipca 2009

Ja słyszałam, że przyjęty warunkowo oznacza, ze jesteś przyjęty tylko trzeba donieść papiery jeszcze.... tak mi mówił kolega, który tam startował i tez jest przyjęty warunkowo...
U mnie to się nazywało wstępnie przyjęty... więc nie wiem...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.