Matura, matura i po maturze :) chwalić się, gdzie na studia :) dostaliście się tam gdzie planowaliście? :)
lista tematów
Gdzie na studia?
Ja już w czwartek dostałam się na Politechnikę Gdańską :)
Jestem bardzo zadowolona... jutro jadę zawieść oryginał świadectwa :)
Ciekawe od czego uzależnione jest to, ze na niektórych uczelniach wyniki rekrutacji są już na początku lipca a na innych gdzieś tam w końcówce... motają za dużo... u mnie na PG rekrutacja przebiegła szybko i sprawnie :) Dzisiaj zawiozłam oryginał świadectwa i mogę się już poczuć studentką :D
Konto usunięte: Ciekawe od czego uzależnione jest to, ze na niektórych uczelniach wyniki rekrutacji są już na początku lipca a na innych gdzieś tam w końcówce... motają za dużo... u mnie na PG rekrutacja przebiegła szybko i sprawnie :) Dzisiaj zawiozłam oryginał świadectwa i mogę się już poczuć studentką :D
chyba logiczne, że im lepsza uczelnia tym się rekrutacja powinna szybciej zakończyć, żeby Ci którzy się nie dostali mogli się dostać do tej gorszej, a jednocześnie poczekać trochę na to czy nie zwolni się dla nich miejsce na ich wymarzonej uczelni.
Niestety tylko konstruktywne argumenty do mnie przemawiają.Zatem jesli chcesz kontynuować...;)
Wg rankingów najlepsza niepaństwowa uczelnia w Wielkopolsce,Polsce Zachodniej.Pod rożnymi względami,których nie bedę tu wymieniać.Mam znajomych na tej uczelni,sa bardzo zadowoleni.Mi również się bardzo podoba,robi dobre wrażenie.Jednakże pełną ocenę będę mogła wyrazić dopiero z początkiem roku akademickiego już jako studentka:)