Brawa dla wszystkich którzy dzisiaj na magicznej stronie internetowej przeczytali równie magiczny napis : GRATULUJEMY !!!
Pochwalcie sie drodzy rówieśnicy o waszych wynikach xD I szkołami/klasami do których sie dostaliscie :)
Znamy wyniki - rekrutacja do szkol ponad gimnazjalnych strona 3 z 4
Ja mialam byc w roznych szkolach/klasach ;d najpierw policyjna potem ekonomiczna ale jednak dziennikarska :D spodziewalam sie słabeuszy w mojej klasie a tu kurde widze ze jestem ponizej sredniej punktowej ;/ ;d kujony jakies sie zlecialy czy co?:D
Mam nastepującą klase :
20 wojskowych i 12 dziennikarkich xD 23 chlopakow 9 dziewczyn :P
Kurdeeee jak sie ciesze że to juz koniec tych głupich rekrutacji i calego pajacowania :D
Wszyscy powinni miec wyniki w jednem dniu
wrzucili o 14.
hah, może. ^^
ja jestem trochę ponad średnią.
ja też.
to teraz już mogę. :D
Liceum Ogólnokształcące; profil humanistyczno - historyczny. Czyli tam, gdzie chciałam od samego początku. :)
Dostałem sięna pierwszy wybór: D
Drogi Gimnazjalisto, zostałeś przyjęty do:
Szkoła Technikum Ekonomiczne Nr 1
Oddział 1G-tech.cyf.proc.gra
Miejscowość Szczecin
a ja nie
ja chcialam isc na mat-ang ale sie nie dostalam :(
dokladnie tak jak ja, ide tam ale chce sie przeniesc chociaz moz ebyc ciezko
Przecież to szkoła ustala kiedy są wyniki,Boże... różnie jest w różnych szkołach,ja w swojej wiedziałam tego samego dnia jak świadectwo oddałam.
no ale... co Wy z tym przenoszeniem ? przecież dostajecie się do klasy do której się nadajecie wg nich. Jeśli byś spełniała wymogi do klasy do której złożyłaś to by Cię do niej przyjęli,a że nie spełniałaś to przyjęli Cię do jednej z pozostałych.
W tej Twojej wymarzonej klasie na pewno są miejsca zajęte i nie da się tak przenieść.
Przynajmniej ja tak miałam rok temu i w końcu poszłam do innej szkoły.
I niżej masz podane do kiedy zanieść oryginały świadectwa i wyników egzaminu.
c(:.
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.
To prawda. U nas tez tak jest. Wszystkie miejsca zajęte wiec nie wiem gdzie ktos sie da rade przenieść.