Brawa dla wszystkich którzy dzisiaj na magicznej stronie internetowej przeczytali równie magiczny napis : GRATULUJEMY !!!
Pochwalcie sie drodzy rówieśnicy o waszych wynikach xD I szkołami/klasami do których sie dostaliscie :)
lista tematów
Znamy wyniki - rekrutacja do szkol ponad gimnazjalnych strona 2 z 4
mam juz zacytuje
Konto usunięte: Dnia 26-06-2009 o godzinie 10:30 dokonany został przydział kandydatów do oddziałów.
W wyniku tego przydziału zostałeś zakwalifikowany do:
(1c1d1e) biol-chem (ang*-wyb)
w szkole:
III Liceum Ogólnokształcące w Tarnowie
Tarnów, ul. Brodzińskiego 6
Jeśli chcesz podjąć naukę w podanej powyżej szkole, musisz do niej dostarczyć oryginał swojego świadectwa ukończenia gimnazjum, a także oryginał zaświadczenia o wynikach egzaminu gimnazjalnego w terminie od dnia 26-06-2009 od godz. 12:00. Jeśli to zrobisz, znajdziesz się na liście ostatecznie przyjętych do oddziału.
Jeśli tego nie zrobisz do 01-07-2009 do godz. 14:00, zostaniesz skreślony z listy zakwalifikowanych do przyjęcia.
Gratulujemy!
Wejdź ktoś na https://nabor.pcss.pl/szczecin/szkolaponadgimnazjalna/nabor/
i zobaczcie czy macie ta ' zobacz wyniki' czy cos takiego. Bo u mnie pokazuje budowe html'u ;/;/
gratuluje ;)
u mnie wyniki 30.06 o 12:00 ;|
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...
jak to.?
Jak do 30 trzeba donieść oryginały świadectw i wyników. .
a więc.:
Konto usunięte: Dnia 26-06-2009 o godzinie 08:23 dokonany został przydział kandydatów do oddziałów.
W wyniku tego przydziału zostałeś zakwalifikowany do:
(1b) biol-chem (ang-wyb)
w szkole:
V Liceum Ogólnokształcące im.W.Broniewskiego w Katowicach
Katowice, ul. gen. Z. W. Jankego 65
Jeśli chcesz podjąć naukę w podanej powyżej szkole, musisz do niej dostarczyć oryginał swojego świadectwa ukończenia gimnazjum, a także oryginał zaświadczenia o wynikach egzaminu gimnazjalnego w terminie od dnia 26-06-2009 od godz. 10:00. Jeśli to zrobisz, znajdziesz się na liście ostatecznie przyjętych do oddziału.
Jeśli tego nie zrobisz do 30-06-2009 do godz. 12:00, zostaniesz skreślony z listy zakwalifikowanych do przyjęcia.
Gratulujemy!
.
najlatwiej powiedziec
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.
`zachowalas sie jak szmata`
dopoki samemu sie tego nie zrobi.