Witam.
Mam pytanie-taką trochę ankietę.
Czy gdyby w szkole pojawiło się małe objazdowe "kino"-tzn.ekran 300cm x 240cm,oraz ciekawy film wyświetlany z projektora a pokaz filmu (jednorazowo)byłby dla max 30 osób (jednej klasy) to bylibyście zainteresowani? Koszt byłby w granicach 2-3 zł od osoby,czas projekcji filmu ok.1,5 godziny.Robię na razie tylko rozeznanie czy byłoby jakieś zainteresowanie wśród uczniów.Wiem,że prawdziwe kino to co innego,dlatego chciałbym poznać Waszą opinię.
lista tematów
Prośba o opinię
Będzie sukces-będzie Ok,jeśli nie- nie będę płakał.
Pewnie zależałoby to od zgody Dyrekcji,ale myślę,że uczniowie byliby zainteresowani gdyby zostało na to poświęcone 1,5godziny z ich lekcji.Oczywiście na takie coś by musiałaby być zgoda (jak napisałem) Dyrekcji.
romekk76: Witam.
Mam pytanie-taką trochę ankietę.
Czy gdyby w szkole pojawiło się małe objazdowe "kino"-tzn.ekran 300cm x 240cm,oraz ciekawy film wyświetlany z projektora a pokaz filmu (jednorazowo)byłby dla max 30 osób (jednej klasy) to bylibyście zainteresowani? Koszt byłby w granicach 2-3 zł od osoby,czas projekcji filmu ok.1,5 godziny.Robię na razie tylko rozeznanie czy byłoby jakieś zainteresowanie wśród uczniów.Wiem,że prawdziwe kino to co innego,dlatego chciałbym poznać Waszą opinię.
zależy jaki to film,ogółem ok,może być
No właśnie-tu miałbym dylemat-oczywiste jest,że filmy na bazie lektur byłyby bardziej do zaakceptowania przez Szkołę-tylko czy trafiałyby w gusta uczniów?Kwestia do przemyślenia jakiego typu miałyby być to filmy.