1. Jaka średnia by Was usatysfakcjonowała a jaką macie ?
2. Moja kuzynka ma średnią 5,1 i nie dostała świadectwa z czerwonym paskiem bo ma jedną 3 wśród innych ocen . Czy to sprawiedliwe ?
lista tematów
Średnia ocen . strona 6 z 8
Konto usunięte: A co do poziomu, dalem wystarczajaca ilosc argumentow za tym, ze jednak niski nie jest...
Ale nikt przecież nie mówi, że jest niski. Bo jak dla mnie możecie mieć najwyższy poziom w Polsce.. mnie to ani nie boli ani nie swędzi, ale w większości szkół ponadgimnazjalnych żeby mieć średnią ponad 4 to trzeba się uczyć.
Konto usunięte: Ale nikt przecież nie mówi, że jest niski. Bo jak dla mnie możecie mieć najwyższy poziom w Polsce.. mnie to ani nie boli ani nie swędzi, ale w większości szkół ponadgimnazjalnych żeby mieć średnią ponad 4 to trzeba się uczyć.
Najlepszy w Polsce to jest w LOXIII w Szczecinie:)
Uczyc sie trzeba to oczywiste, ale niektore przedmioty sa tak samo oczywiste i na nich mozna naciagac, ze wychodzi ponad 4.
3 - dostateczny
"Anna Kowalska otrzymuje nagrode za znakomite wyniki w nauce i wzorowe zachowanie"
3 to znakomity wynik ? nie. Dobrze ze nie ma paska. Nie sztuka miec 6 z wf i religi. Sztuką jest nie miec trojki :D
Ja mam srednia 4.53. Jestem zawiedziona moim lenistwem. Powinnam miec 5.3 :P
Martysia: 1. Jaka średnia by Was usatysfakcjonowała a jaką macie ?
2. Moja kuzynka ma średnią 5,1 i nie dostała świadectwa z czerwonym paskiem bo ma jedną 3 wśród innych ocen . Czy to sprawiedliwe ?
1. Skończyłam liceum dwa lata temu a miałam średnią bodajże 4,5, nie miałam tyle czasu żeby postarać się o wyższą
2. Bardzo sprawiedliwe. Uczeń bardzo dobry ma oceny celujące, b.dobre i dobre, a nie dostateczne.