1. Jaka średnia by Was usatysfakcjonowała a jaką macie ?
2. Moja kuzynka ma średnią 5,1 i nie dostała świadectwa z czerwonym paskiem bo ma jedną 3 wśród innych ocen . Czy to sprawiedliwe ?
lista tematów
Średnia ocen . strona 5 z 8
Mam 4.1, usatysfakcjonowalaby mnie 6,0.
Martysia: . Moja kuzynka ma średnią 5,1 i nie dostała świadectwa z czerwonym paskiem bo ma jedną 3 wśród innych ocen . Czy to sprawiedliwe ?
i dobrze...mogla sie uczyc to by nie miala 3.
Konto usunięte: tyle, ze w moim gimnazjum naprawde bylo ciezko o te oceny bo szkola ma wysoki poziom, nie najwyzszy ale wysoki
wysoki poziom to jest w LOXIII w Szczecinie, a nie w jakims gimnazjum
ja mam 3,9 i jestem zadowolona, bo w liceum już ciężej niż w gimnazjum, ale... wolałabym powyżej 4 mimo wszystko ;)
Ale to podstawowki a nie liceum
Ja w podstawowce jedynie wyzywalem nauczycieli i mialem gora 4.2, pozniej sie troche uspokoilem:)
Ciezej, a bez nauki mozna miec spokojnie ponad 4.
Konto usunięte: skoro jest to liceum na wysokim poziomie to bez nauki nic nie osiągniesz i nie ściemniaj tu, że można mieć średnią ponad 4 w liceum w którym jest wysoki poziom.. chyba, że ktoś jest naprawdę zdolny.
w takim razie musze byc zdolny, bomam 4,1 a uczylem sie jedynie w ostatnie 3 dni wystawiania ocen i to jedynie z fizyki...A liceumw ktorym sie ucze musi miec poziom skoro uczyli sie w nim m.in. Grass(dziennikarz tvn 24)
Gdyby byl niski to by uczniowie od nas nie zajmowali miejsc 1-10 w ogolnopolskich konkursach z angielskiego, fizyki czy matematyki
@sekswubikacji:
Kolejny dowod? BAbka od polskiego ukonczyla Uniwersytet Jagiellonski...Rzeczywiscie kuzwa, slaby u nas jest poziom.
Konto usunięte: Gdyby byl niski to by uczniowie od nas nie zajmowali miejsc 1-10 w ogolnopolskich konkursach z angielskiego, fizyki czy matematyki
Ci uczniowie widocznie bardziej się przykładają . Moja liceum zawsze było uznawane za jedno z najlepszych w mieście i nie wyobrażam sobie żebym nic nie robiąc mogła mieć 4,0 .
Martysia: Ci uczniowie widocznie bardziej się przykładają . Moja liceum zawsze było uznawane za jedno z najlepszych w mieście i nie wyobrażam sobie żebym nic nie robiąc mogła mieć 4,0 .
Po prostu maja nauczycieli, ktorzy dobrze ich przygotowuja do konkursow, a to swiadczy o poziomie szkoly...proste.
Ja jakos mam 4,1 a poza sluchaniem na fizyce i biologii nic sie nie ucze...
I co? bo mam taka srednia to znaczy, ze niski poziom jest? ogarnij sie
człowieku nikt nie powiedział, że jak masz średnią 4,1 to jest niski poziom.
Konto usunięte: @sekswubikacji:
Kolejny dowod? BAbka od polskiego ukonczyla Uniwersytet Jagiellonski...Rzeczywiscie kuzwa, slaby u nas jest poziom.
no u mnie większość nauczycieli ukończyło UJ. Nie bulwersuj się tak, przecież nie powiedziałam, że macie niski poziom w szkole tylko napisałam, że niekoniecznie musi być wysoki poziom skoro się tam uczył Grass.
Człowieku czytaj ze zrozumieniem.
Konto usunięte: no u mnie większość nauczycieli ukończyło UJ. Nie bulwersuj się tak, przecież nie powiedziałam, że macie niski poziom w szkole tylko napisałam, że niekoniecznie musi być wysoki poziom skoro się tam uczył Grass.
Człowieku czytaj ze zrozumieniem.
Ze zrozumieniem czytac akurat potrafie...Akurat dalem przyklad jednego nauczyciela ktory ukonczyl taki Uniwersytet, a nie powiem, ze nikt inny nic nie ukonczyl bo debile by u nas nie uczyli.
A co do poziomu, dalem wystarczajaca ilosc argumentow za tym, ze jednak niski nie jest...