Witam
no więc jutro lecę zdać świadectwa do liceów.
ale kompletnie nie wiem, czy mam im napisać, czy dadzą mi jakiś formularz do wypełnienia, gdzie będę musiała napisać, jakie przedmioty biorę punktowane?
proszę o pomoc normalnie
lista tematów
rekrutacja liceum.
z podaniem czy jak im przynosiłaś świadectwo itd?
no właśnie to mnie martwi, bo jestem spod Białegostoku, jak u mnie w mieście znajomi składali podanie to odrazu zaznaczali, bo mieli gdzie, a ja nie wiem ale mysle ze jak dzis pojade, to sie dowiem.
Konto usunięte: Witam
no więc jutro lecę zdać świadectwa do liceów.
ale kompletnie nie wiem, czy mam im napisać, czy dadzą mi jakiś formularz do wypełnienia, gdzie będę musiała napisać, jakie przedmioty biorę punktowane?
proszę o pomoc normalnie
za moich czasów to się elektronicznie robiło i się nic w sekretariacie nie wypełniało , tylko papierki się zanosiło
u mnie w LO trzeba było kilka dni wcześniej złożyć podanie i tam się zaznaczało profil na jaki się idzie w nawiasie były podane przedmioty rozszerzone, liczące się w rekrutacji, do tego dwa zdjęcia. dzisiaj kopie świadectwa xd no i 30 czerwca ogłoszenie wyników czy przyjęli czy nie ; dd
mi mowili tak, ze 26 dostaniemy smsem wiadomosc gdzie sie dosataniemy,
do tego sprawdzic to mozna w necie na swojej stronie (pewnie dostawaliscie login i haslo) i jak sie dowiemy gdzie nas przyjeli to do ktoregos tam lipca( 3 chyba ) zawozimy swiadectwo do szkoly i jeszce pozniej szkola podaje oficjalnie kto nalezy do klasy (czyli ten kto dowiozl swiadectwo w okreslonym terminie)
Konto usunięte: u mnie w LO trzeba było kilka dni wcześniej złożyć podanie i tam się zaznaczało profil na jaki się idzie w nawiasie były podane przedmioty rozszerzone, liczące się w rekrutacji, do tego dwa zdjęcia. dzisiaj kopie świadectwa xd no i 30 czerwca ogłoszenie wyników czy przyjęli czy nie ; dd
moze nie bylo w systemie elektronicznym, bo ja zadnych kopii swiadectwa nie mam
aga1012: kopie świadectw i wyników egzaminu można zanosić od 19.06 do 24.06.
30.06 zostanie ogłoszona lista przyjętych, a do 2 lipca trzeba potwierdzić .
:)
Ja słyszałem ,że do 22 kopie, 25 wyniki wstępne ,do 28 trza potwierdzić ,a 3 rekrutacja uzupełniająca, czyli ci ,co nie dostali się nigdzie albo nie do tych szkół co chcieli i napisali odwołanie, będą już wszystko wiedzieli.
Zaś ci , którzy dostali się przy rekrutacji wstępnej nie muszą się już praktycznie o nic martwić.