jaką macie średnią ocen ?
do kiedy muszą wam oceny wystawić ?
lista tematów
średnia strona 2 z 4
ja w technikum ekonomicznym mam 4,60 (zważając na to że mam 30 przedmiotów) na szczęście w tym roku skończyłam...
Konradziq: Jak będziecie na studiach, to wtedy się Was spytam o średnią :>. Bo liceum czy gimnazjum to zabawa .
tak jasne...bo tylko na studiach trafiają się straaaaaszni wykładowcy. może studia to zabawa? że Ty miałeś lajt w gim czy lo to nie znaczy że wszędzie tak jest więc już nie przeżywaj jaki to jesteś biedny;/ pewnie masz średnią 2.1 i dlatego przezywasz... żałosne
Konto usunięte: tak jasne...bo tylko na studiach trafiają się straaaaaszni wykładowcy. może studia to zabawa? że Ty miałeś lajt w gim czy lo to nie znaczy że wszędzie tak jest więc już nie przeżywaj jaki to jesteś biedny;/ pewnie masz średnią 2.1 i dlatego przezywasz... żałosne
Yy. Po pierwsze, nie wiem skąd wywnioskowałaś, że chodzi o "straaaaasznych" wykładowców.
Po drugie, w którym miejscu napisałem, że "miałem lajt w gim czy lo?"
Po trzecie, gdzie napisałem, że jestem biedny?
Po czwarte, napisałem wcześniej, jaką przypuszczalnie średnią będę miał. I nie, nie przeżywam. Wręcz przeciwnie, raduję się niezmiernie :).
Po piąte, chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi.
Może tak. Jak skończysz gimnazjum i liceum to wtedy możemy porozmawiać. Nie masz porównania i nie wiesz, o czym piszę.
Pozdrawiam :).
PS Tak, studia to przeważnie zabawa ;)
Konto usunięte: tak jasne...bo tylko na studiach trafiają się straaaaaszni wykładowcy. może studia to zabawa? że Ty miałeś lajt w gim czy lo to nie znaczy że wszędzie tak jest więc już nie przeżywaj jaki to jesteś biedny;/ pewnie masz średnią 2.1 i dlatego przezywasz... żałosne
jessu czego tak szczekasz nie jesteś na studiach więc nie mów. troszke sie poziomami te szkoły chyba różnią.