Technikum informatyczne... co o nim sadzicie i wszysko z tym tematem
ide do TI Od wrzesnia . wg mnie to jest najlepsze.
i masz po tym prace ,, mozesz isc na studia .
cięzko ale się opłaca ;))
Ja bym nie poszła, bo komputery mnie nie interesują w ogóle ;)
Ale masz zawód dobrze płatny i możesz iść na studia, jak dla mnie jak ktoś chce iść do technikum to najlepsze informatyczne albo ekonomik ;]
podobno będą potrzebni inf. w przyszłości,ale mnie to nie interesuje,więc ja bym do tego technikum nie poszła
Ja właśnie kończe drugą klasę na specializacji grafika komputerowa i multimedia i jestem trochę zawiedziony
to jeszcze zależy od szkoły, jak te lekcje informatyki są prowadzone. bo niektóre to tak że aż woła o pomstę do nieba. mój kolega jest akurat na studiach informatycznych na politechnice i narzeka że na wykładach to niczego przydatnego nie uczą jeśli chodzi o pracę z komputerem i nic nie wynosi za bardzo z tej szkoły.
Ja również wybieram się do technikum na informatykę.
Połowa mówi, że świetny wybór, a druga, że nie... Zdania są podzielone. Wiem, że trzeba się dość dużo uczyć [ 10 godzin infy w tygodniu, podszielonej na poszczególne przedmioty ].
No i dochodzi do tego, że jestem humanistką, no ale nie widzę siebie w innym zawodzie niż informatyk;)
Tutaj masz szerokie pole do popisu. Bo ja np kończę to technikum, zdam mature i pójdę na studia informatyczne, a potem na ekonomie - księgowość. Dwa, dość dobre zawody;)