Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  4 czerwca 2009 (pierwszy post)

Witam.
W sumie nawet nie wiedziałam w jakim dziale o tym napisać , ale stwierdziłam iż ten najodpowiedniejszy będzie.
Mianowicie mam do was pytanie , a zarazem prośbę :
potrzebuję znaczenia imion .. tylko jest jeden warunek .. musi to być coś w stylu średniowiecznego wytłumaczenia ..
tylko nie piszcie mi o googlach, bo szukałam i nic konkretnego nie ma, stąd piszę na forum, bo być może ktoś z was posiada link do takiej strony. :and:

I jeszcze jedno :
jak można ozdobić kram ? ma to być w stylu średniowiecznym .. może macie jakieś ciekawe pomysły ... ;d
z góry dziękuje za pomoc:))

Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
sekswubikacji
sekswubikacji
  4 czerwca 2009
Turka
Turka: potrzebuję znaczenia imion

imion ale jakich, wszystkich?
malatynka1990
malatynka1990
  5 czerwca 2009
Turka
Turka:

napisałam ci na priv :)
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  5 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: imion ale jakich, wszystkich?

wszystkich nie, takich najbardziej znanych ..
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.