Jestem w 2 Liceum tzn no już prawie w 3 :) I chciałabym sie dowiedzieć tzn zapytać czy ktoś moze wie Jakie wymagania maja uczelnie w wiekszych miastach na a Wf:) nie chce mi sie szukać w necie;) Wiec moze ktoś Sie orientuje:) czy biologia na poziomie podstawowym i chemia wystarczy czy trzeba psiać na rozszerzonym;)
2 pyt to Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna? Bo na tym mi jednak bardziej zależy szukałam co nieco informacji pytalam I dowiedzialam sie tylko tyle ze sa testy spranosciowe;) widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:) Wie może ktoś o co chodzi:)
Z Góry Dzieki:)
lista tematów
Policja:O
szybciej pewnie sama byś coś znalazła niż czekała na odp tutaj ;]
MalenstwoxD: Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna? Bo na tym mi jednak bardziej zależy szukałam co nieco informacji pytalam I dowiedzialam sie tylko tyle ze sa testy spranosciowe;) widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:)
są jakieś testy sprawnościowe, test psychologiczny, podobno też dzielnicowy Cie odwiedza i rozmawia z Twoimi rodzicami...bla bla bla... nie marnuj się w psiarni ;P
MalenstwoxD: 2 pyt to Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna? Bo na tym mi jednak bardziej zależy szukałam co nieco informacji pytalam I dowiedzialam sie tylko tyle ze sa testy spranosciowe;) widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:) Wie może ktoś o co chodzi:)
Przechodziłam przez to. Chodzi Ci o zwykłą rekrutację czy o studia 5letnie w WSPol w Szczytnie?
ale na pewno nikt z rodziny bliskiej nie moze byc karany no i oczywiscie Ty tez nie...
kumpela zdała wszystko co było do zdania ale sie okazało ze jej brat miał jakis mały wyrokale nie był w wiezieniu, przez to ona nie moze byc policjantką bo boja sie ze beda przecieki z akcji policyjnych docierały do jej brata... ale wymyslają
Konto usunięte: kumpela zdała wszystko co było do zdania ale sie okazało ze jej brat miał jakis mały wyrokale nie był w wiezieniu, przez to ona nie moze byc policjantką bo boja sie ze beda przecieki z akcji policyjnych docierały do jej brata... ale wymyslają
Prześwietlają wszystkich, bezpieczeństwo :]