Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  2 czerwca 2009 (pierwszy post)

Jestem w 2 Liceum tzn no już prawie w 3 :) I chciałabym sie dowiedzieć tzn zapytać czy ktoś moze wie Jakie wymagania maja uczelnie w wiekszych miastach na a Wf:) nie chce mi sie szukać w necie;) Wiec moze ktoś Sie orientuje:) czy biologia na poziomie podstawowym i chemia wystarczy czy trzeba psiać na rozszerzonym;)

2 pyt to Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna? Bo na tym mi jednak bardziej zależy szukałam co nieco informacji pytalam I dowiedzialam sie tylko tyle ze sa testy spranosciowe;) widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:) Wie może ktoś o co chodzi:)

Z Góry Dzieki:)

MateuszNHbw
MateuszNHbw
  2 czerwca 2009
MalenstwoxD
MalenstwoxD: nie chce mi sie szukać w necie;)

a mi sie niechce tobie odpowiadać ;p

MalenstwoxD
MalenstwoxD: Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna?

chcesz byc psem???????????????? ;/// ;///
MateuszNHbw
MateuszNHbw
  2 czerwca 2009
MalenstwoxD
MalenstwoxD: widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:)

no tak bo zeby byc psem trzeba byc nieco uposledzonym
thomas893
thomas893
  2 czerwca 2009
MalenstwoxD
MalenstwoxD: nie chce mi sie szukać w necie;) Wiec moze ktoś Sie orientuje:)

szybciej pewnie sama byś coś znalazła niż czekała na odp tutaj ;]

MalenstwoxD
MalenstwoxD: Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna? Bo na tym mi jednak bardziej zależy szukałam co nieco informacji pytalam I dowiedzialam sie tylko tyle ze sa testy spranosciowe;) widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:)

są jakieś testy sprawnościowe, test psychologiczny, podobno też dzielnicowy Cie odwiedza i rozmawia z Twoimi rodzicami...bla bla bla... nie marnuj się w psiarni ;P
Kusza
Kusza
  2 czerwca 2009
MalenstwoxD
MalenstwoxD: 2 pyt to Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna? Bo na tym mi jednak bardziej zależy szukałam co nieco informacji pytalam I dowiedzialam sie tylko tyle ze sa testy spranosciowe;) widzialam filmik i ze o coś tam pytaja jakieś psychologiczne czy cos:) Wie może ktoś o co chodzi:)

Przechodziłam przez to. Chodzi Ci o zwykłą rekrutację czy o studia 5letnie w WSPol w Szczytnie?
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak bo zeby byc psem trzeba byc nieco uposledzonym

ale nie tak upośledzonym by nie odróżniać psa od policjanta
...Ignorance is bliss...
Majka
Majka
  2 czerwca 2009
MalenstwoxD
MalenstwoxD: MalenstwoxD

nie chce się dupy ruszyć ? :woot:

MalenstwoxD
MalenstwoxD: Szkole Policyjna?

jesteś pewna, że już w 3 ? :woot:
MateuszNHbw
MateuszNHbw
  3 czerwca 2009
RexMundi
RexMundi: ale nie tak upośledzonym by nie odróżniać psa od policjanta

widac ze ze wsi jestes
lookatbutterflies
lookatbutterflies
  3 czerwca 2009
MalenstwoxD
MalenstwoxD: 2 pyt to Czy ktoś wie moze czego wymagaja na Szkole Policyjna?

ale na pewno nikt z rodziny bliskiej nie moze byc karany no i oczywiscie Ty tez nie...

kumpela zdała wszystko co było do zdania ale sie okazało ze jej brat miał jakis mały wyrokale nie był w wiezieniu, przez to ona nie moze byc policjantką bo boja sie ze beda przecieki z akcji policyjnych docierały do jej brata... ale wymyslają:ninja:
Kusza
Kusza
  3 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: kumpela zdała wszystko co było do zdania ale sie okazało ze jej brat miał jakis mały wyrokale nie był w wiezieniu, przez to ona nie moze byc policjantką bo boja sie ze beda przecieki z akcji policyjnych docierały do jej brata... ale wymyslają

Prześwietlają wszystkich, bezpieczeństwo :]
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  3 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: widac ze ze wsi jestes

wole być ze wsi niż być tłukiem :ziew:
...Ignorance is bliss...
gaduulaaa
gaduulaaa
  4 czerwca 2009

hwdp :( :*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.