jak wyglada i co trzeba zrobic zeby sie przeniesc?
lista tematów
przeniesienie
nie napisałeś dokładnie o co chodzi. Można się tylko domyślać o co Ci chodzi.
Jeśli chodzi o przeniesienie ze szkoły do szkoły to;
Musisz napisać podanie . Pamiętaj aby podać przynajmniej jeden powód edukacyjny .
Zanieś do dyrektora i czekaj.
"Jeżeli nie jesteś pełnoletni/a, to takie podanie raczej powinni napisać Twoi rodzice. Najpierw trzeba sprawdzić, jak ta kwestia jest regulowana w statucie tej konkretnej szkoły. Podanie należy kierować do dyrektora szkoły i koniecznie podać uzasadnienie, tzn. napisać, dlaczego chcesz przenieść się do innej klasy
. Takie podanie należy złożyć jak najszybciej, nie czekać do rozpoczęcia nowego roku szkolnego. Radziłbym, aby wcześniej rodzice umówili się na osobistą rozmowę
z dyrektorem szkoły i wyjaśnili mu motywy Twojej prośby, wtedy podanie będzie tylko formalnością. "
hmm. nie mialem czasu pisac. po prostu chodzilem do 1kl LO i nic mnie w nim nie interesowalo.. wiec usadzili mnie. i chcialbym sie przeniesc do Tech. informatycznego, bo to jest jedyna dziedzina ktora lubie i ktora mi sie nie nudzi
a mam takie pytanko. czy moglbym isc do zaocznego leceum/technikum informatycznego teraz?? mam 17 lat
hym.. no masz racje. ale ide do poznania i tam zeby sie utrzymac to musialbym pracowac a zebym mogl pracowac to zostaje mi zaocznie chodzic do szkloy. a prace mam zalatwiona bo wujek ma firme