sochacky
sochacky
  27 maja 2009 (pierwszy post)

witam wszystkich. Mam problem...

niedawno postanowiłem się "pożegnać ze szkołą". Zrobiłem sobie rok przerwy. Teraz chcę iść do ZSZ i nie jestem do końca przekonany czy fryzjerstwo czy iść na sprzedawcę. Pomocy! :)

focus5280
focus5280
  27 maja 2009

za sprzedawce lepiej Ci radzę:piwo:

x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  27 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: fryzjerstwo

ja bym to wybrala.... lepsza robota.... w sklepie sie narobisz i dostaniesz 500 zl.... fryzjerstwo co prawda tez nie takie fajne ale juz lepsze niz sprzedawca....
AguuusxDD
AguuusxDD
  27 maja 2009

ale jak na fryzjerstwo to zawsze można dorobić sobie. np strzygąc znajomych czy coś.

ona268
ona268
  27 maja 2009

Fryzjerstwo.
Dobrze, że chcesz iść do ZSZ a nie do technikum, bo w zawodówce nauczysz się tego fryzjerstwa bardziej niż w technikum :)
Na sprzedawcę nie idź :and: !

ChceCieZgwalcicJuz
ChceCieZgwalcicJuz
  27 maja 2009
ja bym wybrala fryzjerstwo ;)
shamaramorgan
shamaramorgan
  27 maja 2009

sprzedawcą możesz być nawet bez szkoły. wystarczy, że nauczysz się wypełniać faktury i zrobisz kurs obsługi kasy fiskalnej.
Jesli masz smykałkę do robienia fryzur, zostań fryzjerem.

LubiszToKotQxD
LubiszToKotQxD
  27 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jestem do końca przekonany czy fryzjerstwo czy iść na sprzedawcę. P

a w czym ci lepiej idzie ?
co cie bardziej ciągnie.. ?

ja bym fryzjera wzielaa xDD :D
patkamala
patkamala
  27 maja 2009

lepiej fryzjerstwo bo sprzedawców jest pełno zresztą nie trzeba mieć zawód sprzedawca żeby robić w sklepie a fryzjerstwo to co innego...

Wybierz to w czym się będziesz lepiej czuł, co będzie ci sprawiało większą przyjemność

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.