xPodskoczKotku
xPodskoczKotku
  20 maja 2009 (pierwszy post)
Siema! mam proszbę. czy ktoś by mi mógł pomóc. Potrzebuj na piatek na jeżyk niemieckie przetłumaczenia paru zdan. Jest to bardzo pilne :

Miłość istnieje tylko w filmach i bzdurnych lekturach, bo chłopacy nie wiedzą co to miłość. Ciągle ranią i nie patrzą czy my cierpimy. Zmieniaja dziewczyny jak skarpetki. Nie znaja takiego czegos jak uczucie, bo pewnie nigdy zadnej dziewczyny nie pokochali.
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  20 maja 2009

a w googlach na translator nie możesz wejść ? :woot:

pearl188
pearl188
  20 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a w googlach na translator nie możesz wejść ?

translator jest do dOOpy; Nie tłumaczy zdań tylko słów. :ninja:
arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  20 maja 2009

Liebe gibt es nur in Filmen und bzdurnych lekturach weil chłopacy weiß nicht, was Liebe ist. Ich bin nach wie vor verletzt und nicht sehen oder meine Wir leiden. Änderungen ergeben, da die Mädchen Socken. Sie wissen nicht, wie dieses Gefühl, da keine Mädchen wahrscheinlich nicht Liebe.

znajdz jeszcze tlumaczenie do słówek ktore zaznaczylem na czerwono bo translator mi nie powiedzial za dokladnie

pearl188
pearl188
  20 maja 2009
arielosxD
arielosxD: znajdz jeszcze tlumaczenie do słówek ktore zaznaczylem na czerwono bo translator mi nie powiedzial za dokladnie

to jest źle napisane.
:zonk:
arielosxD
arielosxD: Liebe gibt

to znaczy : miłość daje - a ty chcesz miłość istnieje. poszukaj słownictwo jakie masz wtych zdaniach to Ci napiszę poprawnie.
Amibia
Amibia
  20 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to znaczy : miłość daje - a ty chcesz miłość istnieje. poszukaj słownictwo jakie masz wtych zdaniach to Ci napiszę poprawnie.

arielosxD
arielosxD: Liebe gibt es

gibt es = znajdować się, istnieć :zonk:
DLJC
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
DLJC
  21 maja 2009
Liebe exestiert nur in Filmen und albernen Lektüren,
weil Jungs nicht wissen was Liebe ist.
Sie verletzen uns und schauen nicht hin ob wir leiden.
Sie wechseln die Mädchen wie Socken.
Sie kennen so etwas wie Gefühle nicht,
weil sie bestimmt noch nie in ein Mädchen verliebt waren.

Prawda Prawda

I could have got more out. I could have got more. I don't know. If I'd just... I could have got more.

xPodskoczKotku
xPodskoczKotku
  21 maja 2009

Dzięki wszystkim za pomoc. ; ))

moep86
moep86
  21 maja 2009

Liebe existiert nur in Filmen und in sinnlosen Lektüren, weil Jungs nicht wissen was Liebe bedeutet. Andauernd tuen sie einen weh und sehen nicht wie wir leiden. Sie wechseln ihre Freundinen wie ihre Socken. Sie kennen keine Gefühle, weil sie sicherlich noch nie ein Mädchen wirklich geliebt haben.

Dziwnie bylo to tlumaczyc ;o

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.