Witam:) na wstępie ale teraz do sedna, muszę NAPISAĆ prace ustną z polskiego i potrzebuje literatury związanej z tańcem, do czego mógł bym się odnieść. Macie jakieś propozycje? Bardzo ważne.
Pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi
lista tematów
Praca ustna z Polskiego
ja mam temat na mature, funkcja motywu tańca.
ale chodzi Ci o literature przedmiotu czy podmiotu?
mogę Ci podać to co ja mam w swojej bibliografii.
Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.
http://www.sciaga.pl/tekst/37609-38-motyw_tanca_w_literaturze_i_malarstwie
punkt 5. taniec w literaturze :)
punkt 5. taniec w literaturze :)
ja pisze podanie o powtarzanie klasy, mozecie mi podpowiedzieć jaki napisać powód tego że nie zdaje, tak zeby to jakoś normalnie wyglądalo?
a czym sie rozni podmiotu luteratura od przedmiotu ? :| bo nam tak tlumaczyla pani ze.... a to bardzo wazne dla mojej oceny.
Konto usunięte: Literatura przedmiotu to bibliograficzny wykaz pozycji, które odnoszą się do omawianego zagadnienia, najczęściej umieszczany na końcu opracowania. Innymi słowy: to wszystkie książki, artykuły, strony WWW itd. poruszające temat, który został opracowany.
Konto usunięte: Literatura podmiotu - wykaz bibliograficzny dzieł podmiotu, o którego twórczości pisze się w pracy, umieszczany zazwyczaj na końcu pracy wraz z literaturą przedmiotu. Stosowany tylko w nielicznych pracach umożliwia wyodrębnienie z zestawienia bibliograficznego grupy dzieł autora opisywanego w pracy.
wyjaśnienie encyklopedyczne.
Mam nadzieję że rozumne.
Konto usunięte: PoDgUr:a czym sie rozni podmiotu luteratura od przedmiotu ?
Cytat:Literatura przedmiotu to bibliograficzny wykaz pozycji, które odnoszą się do omawianego zagadnienia, najczęściej umieszczany na końcu opracowania. Innymi słowy: to wszystkie książki, artykuły, strony WWW itd. poruszające temat, który został opracowany.
Cytat:Literatura podmiotu - wykaz bibliograficzny dzieł podmiotu, o którego twórczości pisze się w pracy, umieszczany zazwyczaj na końcu pracy wraz z literaturą przedmiotu. Stosowany tylko w nielicznych pracach umożliwia wyodrębnienie z zestawienia bibliograficznego grupy dzieł autora opisywanego w pracy.
wyjaśnienie encyklopedyczne.
Mam nadzieję że rozumne.
Okaj już rozumiem:)