Ma ktoś wzór takiego podania? (jakieś strony itp, bo nic znaleźć nie mogę), albo może wie ktoś jak to powinno wyglądać i co tam powinno być zawarte? Dzięki za uwagę, pzdr ;D
lista tematów
Podanie o powtarzanie klasy
Konto usunięte: Ma ktoś wzór takiego podania? (jakieś strony itp, bo nic znaleźć nie mogę), albo może wie ktoś jak to powinno wyglądać i co tam powinno być zawarte? Dzięki za uwagę, pzdr ;D
nie mam pojęcia
ale jeżeli nie wiesz
idź jutro do pedagoga szkolnego, a ona na pewno ci pomoże
tzn. u mnie w szkole, pomaga w takich sytuacjach
odręcznie i papier podaniowy tak?
w sekretariacie to samo powiedzili, no nic do pedagoga iść musze, nawet nie wiem gdzie u nas urzęduje ale ok
ok , już mam napisane, tylko teraz... jaki podać powód tego że nie zdaje żeby do w miarę normalnie wyglądało
proszę o wyrażenie zgody na powtarzanie klasy ... o profilu ... w roku szkolnym ...
i piszesz powód dlaczego musisz powtarzać rok, np. nie zaliczyłam egzaminu poprawkowego lub przedmiotu.
zwracasz się oczywiście do dyrektora szkoły.
Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.
no już mam napisane podanie, tylko teraz nie wiem jak w miare normalnie napisac ten powód dla którego nie zdaje
Konto usunięte: no już mam napisane podanie, tylko teraz nie wiem jak w miare normalnie napisac ten powód dla którego nie zdaje
no a jaki jest powód? Leniłaś się? Podpadłaś nauczycielowi i nie zdałaś? Byłaś chora? Problemy rodzinne?
Jeśli 2 ostatnie to pisz prawdę, bo to żaden wstyd.
Jeśli nr 1 to napisz, że z powodów osobistych i niedostatecznego przykładania się do nauki nie udało Cię się zaliczyć tego i tamtego przedmiotu.
Jeśli nr 2 to to to samo jak wyżej Uszy po sobie i już. No chyba, że serio ktoś Cię chamsko udupił to może próbuj zdawać komisyjnie czy jakoś.
powodzenia
Konto usunięte: Jeśli nr 1 to napisz, że z powodów osobistych i niedostatecznego przykładania się do nauki nie udało Cię się zaliczyć tego i tamtego przedmiotu.
Prośbę moja składam ponieważ nie zaliczyłam wielu przedmiotów gdyż miałam problemy z nauką i opanowaniem materiału , tak napisałam
ale dzięki za odpowiedź
Konto usunięte: Ma ktoś wzór takiego podania? (jakieś strony itp, bo nic znaleźć nie mogę), albo może wie ktoś jak to powinno wyglądać i co tam powinno być zawarte? Dzięki za uwagę, pzdr ;D
u mnie w szkole tak nie ma.
Jak ktoś nie zdaje, to automatycznie następny rok powtarza, bez pisania podań. A co się stanie jeśli nie napiszesz? nie będziesz mogła powtarzać, wyrzucą cię ze szkoły?
Co do tego podania, to napisz z jakich powodów, nawet jak nie było to wymyśl, zawsze jak masz jakieś poważniejsze problemy to mogą co pozwolić pisać 2-go komisa... Chyba że masz więcej przedmiotów to ci i tak nie pomoże to...
np. Proszę o powtórzenie semestru mojej córki tej i tej, ponieważ jest chorobliwa i bardzo chorowała w semestrze .... nie wiem .. pomysł
trudno jest z tym wygrać, samemu nie dasz rady