Hej.Jak powinna wyglądać normalna uczennica?Mówię tu o jej stroju do szkoły. Dzisiaj ''wywalili'' mnie ze szkoły(na jeden dzień) za to,że bluzka mi się podwinęła i było mi widać trochę brzucha. Czy to normalne?
lista tematów
Jak powinna wyglądać uczennica strona 2 z 2
do szkoly nalezy ubierac sie jak człowiek i miec jakis szacunek dla nauczycieli
szkola to nie dyskoteka itd
No jakos mi sie nie wydaje ze wyrzucili cie tylko dlatego ze Ci sie podwinela bluzka,pewnie notorycznie sie to zdarzalo....wiec masz skutki:P
Konto usunięte: Hej.Jak powinna wyglądać normalna uczennica?Mówię tu o jej stroju do szkoły. Dzisiaj ''wywalili'' mnie ze szkoły(na jeden dzień) za to,że bluzka mi się podwinęła i było mi widać trochę brzucha. Czy to normalne?
teraz tak jest ze kazdy chce byc sexy,
te zdjęcie odzwierciedla moje zdanie
![](http://www.humorek.com.pl/c168/w/41.jpg)
porządnie.
![:zonk:](/img/forum/em/zonk.gif)
Konto usunięte: Dzisiaj ''wywalili'' mnie ze szkoły(na jeden dzień) za to,że bluzka mi się podwinęła i było mi widać trochę brzucha. Czy to normalne?
no raczej; zdaje mi się jednak, jak już to było napisane, że ta bluzka albo była tak specjalnie, albo zdarzyło się to po raz 'któryś'.
Konto usunięte: do szkoly nalezy ubierac sie jak człowiek i miec jakis szacunek dla nauczycieli
szkola to nie dyskoteka itd
również się zgodzę.
Konto usunięte: Hej.Jak powinna wyglądać normalna uczennica?Mówię tu o jej stroju do szkoły. Dzisiaj ''wywalili'' mnie ze szkoły(na jeden dzień) za to,że bluzka mi się podwinęła i było mi widać trochę brzucha. Czy to normalne?
taa ;D jakby ci sie bluzka podwinęła to pewnie kazaliby ci ją odwinąć. każdemu może sie zawinąć np. przy zakładaniu plecaka lub coś.
może po prostu była za krótka, hym?
Pewnie bardzo złagodziłaś obraz sytuacji i teraz całą winę chcesz zgonić na nauczycieli i wyjść na niewiniątko.
Czepianie się o lekki makijaż ,czy też bluzkę na ramiączkach ,gdy jest gorąco jest przesadą. Ale wszystko ma swoje granice.
Przynajmniej do szkoły powinna ubierać się skromniej.