Mam ten problem że niestety w tym roku nie zdam, jestem w drugiej klasie Liceum Ogólnokształcącego, i nie mam do wyboru innej klasy w mej szkole niż technikum Handlowe (niema już liceum w mojej szkole), tylko interesują mnie czy w ogóle takie coś jest możliwe, żebym drugą klasę powtarzała w technikum.... i jakie to są formalności itd, badania itd mam bo miałam iść od początku do technikum...
lista tematów
Z liceum do technikum... da się?
na co? Na praktyki czy na zaliczenie przedmiotów?
To nie jest takie proste, bo musiałabyś zaliczyć przedmioty zawodowe w wakacje, jesli chciałabyś iść od września do 2 klasy.
Zresztą najlepiej będzie jeśli zapytasz sie dyrektora szkoły :)
Konto usunięte: Mam ten problem że niestety w tym roku nie zdam, jestem w drugiej klasie Liceum Ogólnokształcącego, i nie mam do wyboru innej klasy w mej szkole niż technikum Handlowe (niema już liceum w mojej szkole), tylko interesują mnie czy w ogóle takie coś jest możliwe, żebym drugą klasę powtarzała w technikum.... i jakie to są formalności itd, badania itd mam bo miałam iść od początku do technikum...
e z tego co ja wiem,że jak masz zostac to chyba tak nie da bo z technikum najczesciej do zawodówy wywalają ...przynajmniej tak u mnie jest ale trzeba sie spytac;)