Zatrudnie osoby z Katowić świętochłowic bytomia chorzowa rudy śląskiej sosnowca... Nie masz czasu na dodatkową pracę a potrzebujesz trochę grosza:) To dobrze trafiłem Proponuje prace jako Konsultant w firmie Oriflame nikt ci nie wylicza czasu, pracujesz kiedy chcesz do niczego nie dopłacasz nic nie tracisz tylko zyskujesz
1.masz taniej kosmetyki niż w katalogu
2.prezenty od oriflame
3.sponsorem zostaje ja na początku twoim do póki sam nie osiągniesz dobrych zarobków interesuje cie ta oferta Zadzwoń 506-193-127 albo gg12643388 bądz email ; pablofans@wp.pl osoba do kontaktu Paweł. Zarobi od 50zł do ..... Żależy ile czasu na to poświęcisz ?Napisz albo zadzwon Polecam
lista tematów
praca
Konto usunięte: Zatrudnie osoby z Katowić świętochłowic bytomia chorzowa rudy śląskiej sosnowca... Nie masz czasu na dodatkową pracę a potrzebujesz trochę grosza:) To dobrze trafiłem Proponuje prace jako Konsultant w firmie Oriflame nikt ci nie wylicza czasu, pracujesz kiedy chcesz do niczego nie dopłacasz nic nie tracisz tylko zyskujesz
1.masz taniej kosmetyki niż w katalogu
2.prezenty od oriflame
3.sponsorem zostaje ja na początku twoim do póki sam nie osiągniesz dobrych zarobków interesuje cie ta oferta Zadzwoń 506-193-127 albo gg12643388 bądz email ; pablofans@wp.pl osoba do kontaktu Paweł. Zarobi od 50zł do ..... Żależy ile czasu na to poświęcisz ?Napisz albo zadzwon Polecam
a teraz wyjdz..nie mijece na reklame...